Auton vianselvitys tien päällä

Mitä hinaus maksaa?

Auton hinaus maksaa arkisin klo 7:00-16:00 edullisimmillaan 119 € ja muuna aikana alkaen 190 €. Katso hinauksen hinta laskurilla.

 

Mikäli sinulla on vakuutus, on hinaus yleensä ilmainen. Vakuutusyhtiöiden hinausvakuutukset sisältävät kuitenkin eroja. Me voimme auttaa sinua selvittämään vakuutuksesi sisällön.

 

👋 Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat työntekijät auttavat. Voit luottaa, että asiat sujuvat yhtä hyvin kuin ennenkin.

09 374 77 113

Millainen tilanne sinulla on?

Maksan itse

Mikäli sinulla ei ole vakuutusta, voit helposti etsiä hinauspalvelun hinnan ja maksaa palvelun etukäteen. Voit säästää kymmeniä euroja, jos valitset hinauksen ajankohdan ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Laske hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako vakuutusyhtiösi hinauksen. Tämä voidaan tehdä myös viikonloppuisin ja öisin.

09 374 77 113

Olen epävarma mitä tehdä

Oletko epävarma onko ajoneuvolla vakuutusta?

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako vakuutusyhtiösi hinaus- tai tiepalvelun. Tämä voidaan tehdä myös viikonloppuisin ja öisin.

Löydämme sinulle lähimmän ja nopeimman avun.

09 374 77 113

REDGOn kautta löydät koko Suomessa nopean, paikallisen ja ammattitaitoisen avun.

Hinauspalvelu hinta nopeasti selville

Kysymyksiä hinauksen hinnasta

Tiepalvelun tai hinauksen hinta on helppo selvittää etukäteen. Hinauspalvelun hinta vaihtelee kysynnän, viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Jos olet valmis joustamaan aikataulussa, hinta on edullisempi.

Laske hinta

Kuinka paljon hinauspalvelu maksaa?

Hinauspalvelun ja tiepalvelun hinnoittelu on paikkakuntakohtaista, johon eniten vaikuttaa ajankohta ja kilometrit. Henkilöauton hinaus arkipäivänä, taajaman sisällä, maksaa tyypillisesti n. 119-200 €.

Laske hinauksen hinta

Hinauksen kilometrihinta

Pidemmissä hinauksissa sovelletaan paikallista hinauksen kilometrihintaa. Tällöin hinnan antaa sinulle paikallinen REDGO hinausliike.

Korvaako vakuutus hinauksen?

REDGO on valtakunnallinen hinauspalveluketju, jolla on laajat sopimukset vakuutusyhtiöiden kanssa hinaus- ja tiepalveluiden tuottamisesta.

Monissa tapauksissa voimme tarkistaa autopalveluvakuutusturvasi puolestasi, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

REDGO laskuttaa vakuutusyhtiötä suoraan niissä tapauksissa, kun hinaus tai tiepalvelu kuuluu vakuutuksesta korvattavaksi.

Hinausvakuutus
Hinauspalvelun kuljettaja nostanut auton lavalle

Vakuutus korvaa hinaus- ja tiepalvelun

Tiesitkö, että useiden vakuutusyhtiöiden kaskovakuutukset korvaavat hinauspalvelun tai tiepalvelun.

 

Vakuutusyhtiöiden kaskovakuutuksissa on autopalveluturva, joka tunnetaan myös nimellä autopalveluvakuutus, hinausvakuutus ja hinausturva.

 

Hinausta tai tiepalvelua voi käyttää myös silloin, jos vika ilmaantuu kotona. Tällöin palvelun voimassaolossa voi olla vakuutusyhtiökohtaisia eroja. Yleensä kuluttaja-asiakkailla hinaus- ja tiepalvelusta ei mene omavastuita eivätkä bonukset kutistu.

 

Vakuutusturvan selvittäminen on nyt helppoa

 

Soita meille niin tarkastamme korvaako sinun vakuutusyhtiösi hinaus- tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä minä viikonpäivänä tahansa 24h vuorokaudessa.

09 374 77 113

"Palvelu oli kauttaaltaan hyvää. Puheluun vastattiin nopeasti ja aika  saatiin nopeasti sovittua. Paikalle tullut tiepalvelun mies oli ystävällinen ja kertoi vinkkejä akun tyhjentymisen välttämiseksi.