REDGO Hinauspalvelu: hinaus jopa 15 minuutissa, 24h koko Suomessa

REDGO (aiemmin Falck) on nopea ja luotettava hinauspalvelu 24h kaikille ajoneuvoille. Tilaa auton hinaus helposti hinauspalvelun ammattilaiselta.

 

Soita tai tilaa digitaalisesti - me tarkastamme vakuutuksesi ja löydämme nopeimman hinausauton apuun, koko Suomessa.

 

 

👋 Falck Hinauspalvelu on nyt REDGO. Voit luottaa, että asiat sujuvat yhtä hyvin kuin ennenkin.

Nettitilaus
Auton hinaus

Näin hinaus hoituu helposti

Näin se toimii

👋 Hinauspalvelun tilaaminen
Voit tehdä tilauksen milloin tahansa 24/7:
- nettitilauksella
- soittamalla 09 374 77 113.

 

🛻 Hinausauton aikataulu
Hinausauto saapuu paikalle jopa 15 minuutissa (yleensä 15-60 minuuttia). Keskimäärin saavumme paikalle koko Suomessa noin 43 minuutissa.

 

🧑‍🔧 Hinauksen määränpää
Hinaamme ajoneuvosi korjaamolle tai halutessasi kotipihaan. Paikalliset hinausautonkuljettajat osaavat auttaa korjaamon valinnassa, joka sopii tarpeeseesi ja kukkaroon.

 

💳 Hinausvakuutus
Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Maksaminen onnistuu myös laskulla ja osamaksulla nettihintapalvelun kautta.

Hinauspalvelu saapuu nopeasti paikalle

Hinauspalvelu kaikille ajoneuvoille

Apua kaikille

REDGO hinauspalvelu pelastaa vuosittain yli 119 000 autoilijaa. Voit olla varma, että saat koko Suomessa parhaimman avun ongelmaasi, riippumatta oletko kaupungissa vai maaseudulla.

 

REDGOn raskaan kaluston hinauspalvelun kuljettajat ovat koulutettua ja osaavaa porukkaa. Saat ensiluokkaista hinaus- ja tiepalvelua koko Suomessa tilanteesta ja ajoneuvon koosta riippumatta.

 

Myös moottoripyörän hinaus ja muiden ajoneuvojen hinaus onnistuu kauttamme.

Ole yhteydessä ja saat heti apua

Soita

Vastaamme aina nopeasti puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Puhelun lopuksi saat tekstiviestillä linkin hinauspalvelun tilausseurantaan, jotta tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Soita 09 374 77 113

Nettitilaus

Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle.

 

Saat tekstiviestillä linkin hinauksen tilausseurantaan, jotta voit olla varma tilauksen etenemisestä.

Nettitilaus

Chat

Keskimääräinen vastausaika on 17 sekuntia.

 

Chat on nopeampi vaihtoehto, kun asiasi koskee jo tehtyä tilausta. Chat löytyy oikeasta alakulmasta.

Kaikkien vakuutusyhtiöien asiakkaille

Autovakuutus korvaa hinauspalvelun

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Tällöin hinaus on ilmainen.

 

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako vakuutusyhtiösi hinauksen tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä useimpien vakuutusyhtiöiden järjestelmästä minä viikonpäivänä tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa.

09 37 477 113

Usein kysyttyä hinauspalvelusta

Mitä tarkoittaa hinauspalvelu?

Hinauspalvelu tarjoaa apua ajoneuvon rikkoutuessa tai onnettomuuden sattuessa. Palvelu kuljettaa auton turvallisesti korjaamolle tai muuhun määränpäähän.

 

Hinauspalvelu voi myös saada auton ajokuntoon paikan päällä. Tätä kutsutaan tiepalveluksi. Yleinen käsitys on, että autoja ei voi korjata tien päällä, mutta keskimäärin 32% asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan.

 

Korvaako vakuutus hinauspalvelun?

Kyllä, yleisesti vakuutus korvaa hinauspalvelun.

 

Autopalveluvakuutus korvaa yleensä hinauksen lähimmälle autokorjaamolle ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.

 

Yleensä autopalveluvakuutus korvaa myös auton korjauksen paikanpäällä eli tiepalvelun. Jos tiepalvelu ei saa autoa kuntoon niin myös hinaus korjaamolle korvataan.

Korvaako vakuutus hinauksen

Mihin vakuutukseen kuuluu hinaus?

Hinauspalvelun kattava vakuutus löytyy useimmista kaskovakuutuksista, kuten Pohjola, Fennia, If, Pohjantähti, LähiTapiola, POP, Turva, A-vakuutus ja Volvia.

 

Näissä vakuutuksissa hinauspalvelu sisältyy yleensä osakaskoon tai laajempiin kaskovakuutuksiin. Ehdot kannattaa tarkistaa, erityisesti ajoneuvon ikärajoitukset ja kotipihalta hinauksen kattavuus.

Hinausvakuutukset esittelyssä

Mitä hinausvakuutus kattaa?

Hinausvakuutus, joka tunnetaan myös autopalveluturvana, kattaa Suomessa yleisesti:

 • Ajoneuvon siirtämisen lähimpään korjaamoon, jos se ei ole ajokunnossa esimerkiksi teknisen vian tai onnettomuuden vuoksi.
 • Ajoneuvon tiellenoston esim. ojasta
 • Tiepalvelun eli ajoneuvon korjauskulut tapahtumapaikalla
 • Kuljettajan ja matkustajien matka- ja yöpymiskustannukset matkan keskeytyessä
 • Kuljetus- ja matkakustannukset kotiin, lähtö- tai määräpaikkakunnalle.

Vakuutuksen kattavuus vaihtelee, joten on suositeltavaa tarkistaa tarkemmat ehdot omasta vakuutusyhtiöstä.

Hinausvakuutus

Mitä auton hinaus maksaa?

Hinta vaihtelee, mutta useimmissa tapauksissa vakuutuksesi kattaa kustannukset.

 

Auton hinauksen hinta vaihtelee riippuen matkan pituudesta ja ajankohdasta.

 

Vakuutus yleensä korvaa hinauskustannukset. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia hinauksen kustannuksista, sillä ne voidaan laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä.

 

Jos maksat itse, tarkista hinauksen hinta. Yleensä auton hinaus maksaa arkisin klo 7:00-16:00 edullisimmillaan 119 € ja muuna aikana alkaen 190 €.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin hinauspalvelu saapuu paikalle?

Silloin kun sinulla on kiire olemme paikalla keskimäärin 43 minuutissa (koko Suomi). Kaupunkialueella jopa 15 minuutissa.

 

REDGOlla on koko Suomen kattava palveluverkosto ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka tulee nopeasti avuksesi. Älä epäröi vaan soita niin ongelmasi ratkeaa.

Voinko seurata hinauspalvelun saapumista?

Kyllä, tarjoamme reaaliaikaisen seurannan palvelusta.

 

Kun tilaat hinauspalvelun REDGOlta, lähetämme sinulle tekstiviestillä linkin tilausseurantaan.

 

Tämän avulla voit helposti seurata hinausauton saapumista ja pysyä ajantasalla avun saapumisesta. Tämä palvelu tekee odottamisesta mukavampaa sekä myös tarjoaa tietoa milloin ajoneuvosi on viety korjaamolle.

Onko auton hinaaminen turvallista?

Kyllä, ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat turvallisen kuljetuksen.

 

Erilaisten ajoneuvojen hinaaminen on turvallista, jos se tehdään oikein. On tärkeää käyttää asianmukaisia välineitä ja varmistaa, että ajoneuvo on hyvin kiinnitetty.

 

Voit varmistaa turvallisen kuljetuksen valitsemalla luotettavan hinauspalvelun, jolla on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstö. REDGOn kaikilla hinausliikkeillä on myös vastuuvakuutukset vahinkojen varalle.

Voiko auton vaurioitua hinauksen aikana?

Pyrimme aina varmistamaan, että autosi kuljetetaan turvallisesti.

 

On ymmärrettävää, että auton hinaaminen aiheuttaa huolta ja epävarmuutta, varsinkin jos kyse on ensimmäisestä kerrasta.

 

Kun hinaus tehdään oikein, on epätodennäköistä, että autosi vahingoittuisi. Voit olla huoleti ja luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä, kun tilaat hinauksen REDGOlta.

Voidaanko autoni kuljettaa erityisvaatimuksia edellyttäen?

Kyllä, kerro meille erityisvaatimuksistasi ja teemme parhaamme täyttääksemme ne.

 

Hinauspalvelumme ammattitaitoiset kuljettajat tuntevat erilaiset automallit ja niiden erityisvaatimukset kuljetuksen suhteen. He käyttävät asianmukaisia välineitä niin lastaukseen kuin kuljetukseen

 

Jos sinulla on erityisvaatimuksia autosi kuljettamiselle, kerro siitä meille tilatessasi hinauspalvelua. Voit kertoa näistä puhelimessa tai kirjoittaa tiedot nettitilauksen lisätietokenttään.

Hinauspalvelu koko Suomessa 24h

Älä käytä aikaasi siihen, että etsit lähintä hinauspalvelua. Soittamalla tai tilaamalla digitaalisesti voit luottaa, että löydämme tilanteeseesi sopivimman avun. Tilanteestasi riippuen hinausautonkuljettaja tai tiepalvelumekaanikko lähtee auttamaan sinua.

 

Suomen laajin ja nopein hinaus- ja tiepalveluverkosto on käytettävissä, kun tarvitset apua. Olemme keskimäärin 43 minuutin päässä sinusta, kaikkialla Suomessa. Kaupunkialueella saat apua jopa 15 minuutissa.

Auton hinaus

Ammattitaitoinen hinauspalvelumme tarjoaa nopean ja luotettavan avun, kun autosi tarvitsee siirtoa. Olipa kyseessä onnettomuus, rikkoutuminen tai tarve siirtää ajoneuvo, meillä on monipuolinen hinausautokalusto, joka soveltuu kaikenlaisten henkilöautojen hinaamiseen. Varmistamme, että autosi on aina hyvissä käsissä ja siirtyy turvallisesti perille.

 

Moottoripyörän hinaus

Moottoripyörän hinaus vaatii erityistä huolellisuutta ja erikoisvarusteita ajoneuvon turvallisen kuljetuksen takaamiseksi. Moottoripyörän hinauspalvelumme tarjoaa asiantuntevaa apua silloin, kun moottoripyöräsi ei liiku eteenpäin omin voimin. Käytämme erityisesti moottoripyörille suunniteltuja hinausvälineitä ja -ajoneuvoja, jotka varmistavat turvallisen ja vaurioitumattoman siirron.

 

Kuorma-auton hinaus

Kuorma-auton hinauspalvelu tarjoaa luotettavaa ja nopeaa apua, kun raskas ajoneuvo tarvitsee siirtoa. Olipa kyseessä onnettomuus, tekninen vika tai muu este, meillä on erikoistunut kalusto ja ammattitaito raskaan kaluston liikenteen tarpeisiin. Varmistamme, että kuorma-autosi saadaan nopeasti ja turvallisesti takaisin liikenteeseen.

Katso hinauksen hinta verkossa

Hinauspalvelun hinta

Mikäli sinulla ei ole vakuutusta, saat parilla klikkauksella selville hinauspalvelun hinnan ja voit maksaa sen etukäteen.

 

Voit säästää kymmeniä euroja, jos valitset hinauksen ajankohdan ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Katso hinauksen hinta
REDGON työntekijä puhelimessa

Hinauspalvelu koko Suomessa

Yllätämme sinut nopeudella ja helppoudella niin puhelimessa, verkossa kuin tien päällä. Auttaminen on meille arkipäivää, mutta sinulle ainutlaatuista. Voit luottaa kokemukseemme.

09 374 77 113
Hinauspalvelun tilaaminen verkossa

Tilaa hinaus-ja tiepalvelu netissä

Soittamisen sijaan voit tehdä tilauksen verkossa. Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle.

Tilaa verkossa
Seuraa hinauspalvelua

Seuraa tilausta reaaliajassa

Tee tilaus ja yllätyt kuinka helposti asia etenee. Digitaalisten palveluiden avulla pysyt ajantasalla ja tiedät aina mitä seuraavaksi tapahtuu.

REDGOn kautta löydät koko Suomessa nopean, paikallisen ja ammatti­taitoisen avun.

Seuraa hinauspalvelua

Seuraa palvelun etenemistä helposti

Uutta

Hinausauton odottaminen on mukavampaa, kun tiedät mitä tapahtuu.

 

Tilaamalla REDGOlta hinaus- tai tiepalvelun saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan:

 

 • Näet avun arvioidun saapumisajan
 • Tiedät milloin autosi on viety korjaamolle
 • Voit soittaa suoraan paikalliselle hinausliikkeelle
 • Voit chatata REDGOn palvelukeskuksen kanssa

Yksi yhteydenotto

Saat apua riippumatta siitä, missä päin Suomea olet ja millä tavalla pyydät apua.

 

Avunpyyntösi välitetään lähimmälle REDGO-yrittäjälle.

Nopea asiakaspalvelu

Mukavat ja kokeneet asiakaspalvelijat neuvovat puhelimessa ja chatissa mitä sinun kannattaa tehdä.

 

Saat puhelimeesi tekstiviestillä linkin, josta voit seurata tilauksen etenemistä.

Viipymättä paikalle

39 REDGO hinausliikettä ja yli 200 hinausautoa palvelevat sinua valtakunnallisesti.

 

Saavumme nopeasti paikalle ja autamme kovalla ammattitaidolla.

Suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosi­kymmenten ajan

119 000

Hinaus- ja tiepalvelun tapausta vuodessa

32%

Asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan

91

NPS-suositteluindeksi on alan parhainta

REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Tiepalvelu

Apu tien päälle tai kotipihalle vuorokauden ympäri. Joskus auto on käytännöllisempi korjata tien päällä, kuin hinata korjaamolle. Soita!

 • palvelu
REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Akkupalvelu

Tiepalvelun akkupalvelussa mekaanikot tai ammattimaiset tiepalvelumiehet tuovat akun paikan päällä ja asentavat sen. Näin matka jatkuu nopeasti

 • palvelu

Auton käynnistysapu

Tiepalvelun ammattilainen onnistuu lähes aina käynnistämään auton. Näin voit välttää korjaamokäynnin ja säästät rahaa. Soita tai tilaa netissä.

 • palvelu

Renkaiden vaihto kotipihassa

Tiepalvelun ammattilaisen hoitama renkaiden vaihto kotipihalla on helppo ja vaivaton vaihtoehto käynnille rengasliikkeessä. Tilaa netissä.

 • palvelu

Rengasrikko

Tiepalvelun automekaanikot ja tiepalvelun ammattilaiset auttavat sinua rengasrikon yllättäessä. Näin matkasi jatkuu nopeasti ja vaivattomasti.

 • vinkki
Auton vianselvitys tien päällä

Auto sammuu kesken ajon

Kesken ajon sammuva auto voi aiheuttaa päänvaivaa tien päällä. Ongelman syytä saattaa olla hankala selvittää itse. Silloin kannattaa pyytää apua.

 • vinkki

Auto ei käynnisty

Kun auto ei käynnisty, syitä voi olla monia ja siksi myös ongelman ratkaisuun voi löytyä useita eri vaihtoehtoja. Katso vinkit.

 • vinkki

Akku on tyhjä

Kun auton akku on tyhjä, virtaa ei riitä starttaamiseen. Tyhjentynyt akku on yleinen ongelma, johon on helppo ratkaisu: apuvirran anto.

 • vinkki

Auton ovet lukossa ja avaimet sisällä

Tiepalvelun ammattilainen on myös autojen lukkoseppä, joka saa lukkiutuneet ovet useimmiten auki. Katso ohjeet mitä tehdä.

 • vinkki