Hinauspalvelun kuljettaja nostanut auton lavalle

Hinauspalvelun hinta Savonlinna

Edullinen hinauspalvelu Savonlinnassa alkaen 119 €.

 

Halvan hinauksen saat silloin, kun sinulla ei ole kiire. Tällöin autosi noudetaan hinauspalvelulle sopivana ajankohtana. Näin hinaus voidaan aikatauluttaa hinausautolle sopivalle reitille ja tarjota hinaus edullisesti sekä ympäristöystävällisesti.

Laske hinta

Miten palvelu toimii?

Tee tilaus ja maksa se verkossa. Saat auton hinauksen edullisesti, 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Päätämme ajankohdan milloin noudamme auton. Näin voimme sovittaa hinauksen meille sopivalle reitille ja tarjota hinauspalvelun edullisesti.

Miksi näin edullinen?

Kun teet ja maksat tilauksen verkossa, tilaukset ohjautuvat automaattisesti järjestelmäämme. Vapaan aikataulun ansiosta voimme sovittaa hinauksen meille sopivalle reitille.

Näin koko prosessissa säästyy aikaa ja vaivaa. Tällöin asiakkaalle voidaan tarjota edullisempi hinta.

Voinko luottaa palveluun?

Hinauspalvelun tuottaa REDGO Hinaus- ja tiepalvelut. Asioit joka tilanteessa suoraan REDGOn henkilöstön kanssa.

REDGOn yrittäjillä on pitkä kokemus ja heidän hinausautonsa ovat nykyaikaisia. Tämä takaa, että autosi kuljetetaan turvallisesti. Jokaiselta REDGOn yrittäjältä vaaditaan, että vakuutukset ja toimiluvat ovat kunnossa.

Hinauspalvelu hinta nopeasti selville

Hinauksen tarkan hinnan Savonlinnassa saat antamalla osoitetiedot

Alkaen 119 €

Antamalla osoitetiedot näet hinnan hinaukselle välittömästi ja tuleville päiville. Edullisimmillaan hinaus Savonlinnassa on silloin, kun sinulla ei ole kiire. Valitse tällöin hinaus 1-3 arkipäivän sisällä.

 

Hinauksen hinta sisältää auton noudon ja viennin korjaamolle tai muuhun paikkaan.

 

Hinauspalvelu Savonlinnassa hoituu REDGO Savonlinnan kokeneiden hinausautonkuljettajien toimesta. Voit olla varma, että asia sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

Laske hinta

Tee tilaus verkossa

Valitse palvelu ja anna osoitetiedot niin näet hinauksen hinnan eri päiville. Maksa palvelu verkossa ja saat linkin, josta voit seurata tilauksen etenemistä.

Siirry tilaamaan

Varmista, että avaimet ovat saatavilla

Huolehdi, että hinausauton kuljettaja saa avaimet ilman viivettä. Voit olla paikalla antamassa avaimet tai jättää ne ajoneuvon lähettyville.

Seuraa tilauksen etenemistä

Hinaus tapahtuu aikataulun mukaisesti. Voit seurata tapahtumia tilausseurannan avulla. Myös ajoneuvon toimitusta korjaamolle.

Tarvitsetko hinauspalvelua ensimmäistä kertaa? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyä