REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Tiepalvelu 24h koko Suomessa

👋 Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat työntekijät auttavat. Voit luottaa, että asiat sujuvat yhtä hyvin kuin ennenkin.

 

Tilaa tiepalveluapua tien päälle tai kotipihalle vuorokauden ympäri. Auto on käytännöllisempi korjata paikan päällä, kuin hinata korjaamolle. Tällöin ammattimainen tiepalvelu auttaa ja tekee päivästäsi paremman.

 

Nettitilaus

Apua kaikissa autoilun ongelmissa

REDGO Tiepalvelu rengasrikon korjaus

Rengas on puhjennut

Kun auto alkaa käyttäytymään levottomasti tai merkkivalo syttyy voi rengas olla puhjennut. Tällöin ei auta muuta kuin astua autosta ulos tarkastamaan tilanne, ryhtyä renkaan vaihtoon tai soittaa ammattilainen apuun. Tyhjällä renkaalla ei kannata ajaa.

 

Uusissa autoissa ei välttämättä ole vararengasta mukana, vaan paikkausainepurkki ja pieni kompressori. Pakkasella paikkausaine on hankala saada ulos purkista. Jos reikä on kovin iso, niin paikka-aine voi tulla siitä ulos.

 

Suurissa kaupungeissa olevilla tiepalvelun autoilla voi olla juuri sopiva vararengas mukanaan. Renkaan voi sitten myöhemmin palauttaa vaikkapa Matkahuollon avulla. Jos autossa on jälkiasennetut alumiiinivanteet, jotka vaativat omat pulttinsa, niin ne harvoin käyvät vararenkaan peltivanteelle. Pultit voivat olla liian pitkiä tai vääränlaisella kannalla. Tiepalveluautossa on mukana varmuuden vuoksi erilaisia pultteja.

Rengas on puhjennut

Onko sinulla autovakuutus?

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa.

 

Soita meille niin tarkastamme korvaako sinun vakuutusyhtiösi hinauksen tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä minä viikonpäivänä tahansa 24h tuntia vuorokaudessa.

Tiepalvelun huoltoautot

REDGOn​ tiepalvelun huoltoautot päivystävät suurimmissa kaupungeissa. Autoissa on kattava työvälinevalikoima, joiden avulla mekaanikot tekevät pienkorjauksia.

 

Autoissa on myös testerit, joilla voidaan lukea eri automerkkien vikakoodit.

Auton akku on tyhjä

Jos avaimesta kääntää ja kuuluu pelkästään raksuttava ääni niin akun virtamäärä voi olla liian pieni. Tyhjentynyt akku voidaan saada apuvirralla takaisin toimintakuntoiseksi.

 

Apuvirran antaminen nykyaikaisen auton akulle vaatii kuitenkin osaamista. Riskinä on, että auton elektroniikkajärjestelmä voi vaurioitua. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että akkuun antaa lisävirtaa vain ammattilainen. Tarvittaessa akkupalvelu voi vaihtaa autoon myös uuden akun. Suurimmissa kaupungeissa olevilla tiepalveluautoilla voi olla autoosi sopiva akku jo mukanaan.