REDGO Hinauspalvelu päivystää 24h

REDGO Bärgning, vägassistans dygnet runt i hela Finland

👋 Falck Bärgningtjänst är nu REDGO. Du kan lita på att allt kommer att fungera lika smidigt som tidigare.

 

REDGO är en snabb och pålitlig bärgningstjänst tillgänglig dygnet runt för alla fordon. Beställ bärgning enkelt från en professionell bärgningstjänstleverantör. Ring eller beställ digitalt - vi kommer att kontrollera ditt försäkringsskydd och hitta det snabbaste bärgningsfordonet för att hjälpa till.

Online beställning

Bärgningstjänst för alla fordon

Vi erbjuder bärgningstjänster till över 119 000 bilister årligen. Du kan vara säker på att du kommer att få den bästa bärgningen och vägassistansen i Finland, oavsett om du är i staden eller på landsbygden.

 

REDGO:s bärgningstjänst för tunga fordon utförs av utbildade och skickliga yrkesmän. Du kan vara säker på att få förstklassig bärgning och vägassistans över hela Finland, oavsett situation eller fordonets storlek.

 

Vi erbjuder också motorcykelbärgningstjänster genom vårt företag.

Kontakta oss för omedelbar hjälp

Call

Vi svarar alltid snabbt i telefon, dygnet runt.

 

Vid samtalets slut kommer du att få ett textmeddelande med en länk för att spåra din beställning, så att du vet vad som händer härnäst.

09 374 77 113

Online beställning

Beställningen skickas automatiskt till det närmaste bärgnings- och vägassistansfordonet.

 

Du kommer att få ett textmeddelande med en länk för att spåra din beställning, så att du kan vara säker på framstegen i din order.

Online beställning

Chat

The average response time is 17 seconds.

 

Chat is the faster option when your inquiry concerns an already placed order. Chat is available in the bottom right corner.

Din bilförsäkring täcker bogseringstjänsten

Vanligtvis ersätter din försäkring bärgning eller vägassistans utan självrisk eller förlust av bonus. I det här fallet är bärgning en kostnadsfri.

 

Att kontrollera din försäkring täckning är enkelt. Ring oss så verifierar vi om ditt försäkringsbolag täcker bärgning eller vägassistans. Valideringen kan göras från de flesta försäkringsbolagens system varje dag i veckan, dygnet runt.

+358 9 374 77 113
REDGO Hinauspalvelu päivystää 24h

Bärgningstjänsten är tillgänglig över hela Finland dygnet runt, alla dagar i veckan

Slösa inte tid med att leta efter den närmaste bärgningstjänsten. Genom att ringa eller beställa digitalt kan du lita på att vi hittar den mest lämpliga assistansen för din situation.

 

Finlands bredaste och snabbaste bärgnings- och vägassistansnätverk står till tjänst när du behöver hjälp. I genomsnitt är vi 43 minuter bort från dig, var som helst i Finland. I stadsområden kan du få hjälp på så lite som 15 minuter.

+358 9 374 77 113