REDGO Hinauspalvelu päivystää 24h

REDGO Bärgningsbil och bilbärgning - pålitlig bärgare dygnet runt

REDGO erbjuder snabb och pålitlig bärgningstjänst med bärgningsbil dygnet runt för alla fordon. Beställ bilbärgning enkelt från en professionell bärgare. Ring eller beställ digitalt - vi kontrollerar ditt försäkringsskydd och hittar det snabbaste bärgningsfordonet för att hjälpa dig.

 

👋 Falck Bärgningtjänst är nu REDGO. Du kan lita på att allt kommer att fungera lika smidigt som tidigare.

 

Online beställning

Bärgningstjänst med bärgningsbil för alla fordon - bilbärgning av erfarna bärgare

Vi erbjuder bärgningstjänster med bärgningsbil till över 119 000 bilister årligen. Du kan vara säker på att du kommer att få den bästa bilbärgningen och vägassistansen i Finland, oavsett om du är i staden eller på landsbygden.

 

REDGO bärgningstjänst för tunga fordon utförs av utbildade och skickliga bärgare. Du kan vara säker på att få förstklassig bärgning och vägassistans över hela Finland, oavsett situation eller fordonets storlek.

 

Vi erbjuder också motorcykelbärgningstjänster genom vårt företag.

En tråkig händelse blev snabbt inte så stor alls

⭐⭐⭐⭐⭐

Otroligt bra kundservice! Kan inte annat än berömma så mycket det går. Från vänligt och informativt bemötande i telefonen till härligt bemötande ute på vägen. En tråkig händelse blev snabbt inte så stor alls, då allt bara flöt på och med en glimt av humor också blandades in under samtalen! Fortsätt på samma linje. Känns tryggt att ha ett så bra team som kommer och hjälper till om oturen är framme igen! Tusen tack igen en gång. Ni gör ett viktigt arbete.

👤 Raseborg

Bärgare kom inom 20 minuter

⭐⭐⭐⭐⭐

Min bil stannade mitt på vägen i smällkall kyla. Bärgare kom inom 20 min och bärgade hem min bil till min egen gård. Supertrevlig och duktig personal, rekommenderar!

👤 Jakobstad

Trevlig och svenskspråkig personal

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra service, trevlig och svenskspråkig personal! Dottern var nöjd att få åka med i bärgningsbilen.

👤 Korsholm

Hjälper kom fort

⭐⭐⭐⭐⭐

Svenskspråkig service är ett stort plus!!! Hjälper kom fort och mannen var mycket hjälpsamma och kunnia, liksom tidigare gånger.

👤 Ingå

Han fixade hjulet

⭐⭐⭐⭐⭐

Varmt tack för hjälpen. Er bil råkade passera då jag kraschat. Han fixade hjulet så jag kunde åka till verkstaden nära. 🙏

👤 Helsingfors

Bättre kan det ej gå

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi är väldigt nöjda med servicen. Bättre kan det ej gå. Tack! Det ända är att vi tappat vår andra bilnyckel och hemnyckeln.

👤 Tammerfors

Kontakta oss för omedelbar hjälp

Call

Vi svarar alltid snabbt i telefon, dygnet runt.

 

Vid samtalets slut kommer du att få ett textmeddelande med en länk för att spåra din beställning, så att du vet vad som händer härnäst.

09 374 77 113

Online beställning

Beställningen skickas automatiskt till det närmaste bärgnings- och vägassistansfordonet.

 

Du kommer att få ett textmeddelande med en länk för att spåra din beställning, så att du kan vara säker på framstegen i din order.

Online beställning

Chat

The average response time is 17 seconds.

 

Chat is the faster option when your inquiry concerns an already placed order. Chat is available in the bottom right corner.

Kaikkien vakuutusyhtiöien asiakkaille

Din bilförsäkring täcker bärgningstjänsten

Vanligtvis ersätter din försäkring bilbärgning eller vägassistans utan självrisk eller förlust av bonus. I så fall är bärgningen kostnadsfri.

 

 

Att kontrollera din försäkringstäckning är enkelt. Ring oss så verifierar vi om ditt försäkringsbolag täcker bärgning eller vägassistans. Valideringen kan göras från de flesta försäkringsbolagens system varje dag i veckan, dygnet runt.

+358 9 374 77 113
REDGO Hinauspalvelu päivystää 24h

Bärgningstjänsten med bärgningsbil är tillgänglig över hela Finland dygnet runt

Slösa inte tid med att leta efter den närmaste bilbärgningen. Genom att ringa eller beställa digitalt kan du lita på att våra bärgare hittar den mest lämpliga assistansen för din situation.

 

 

Finlands bredaste och snabbaste bärgnings- och vägassistansnätverk står till tjänst när du behöver hjälp. I genomsnitt är vi 43 minuter bort från dig, var som helst i Finland. I stadsområden kan du få hjälp på så lite som 15 minuter.

+358 9 374 77 113