REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Sydän paikallaan. Ja aina liikkeessä.

Olemme olleet suomalaisen ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Ensin nimellä Falck ja nyt nimellä REDGO. Olemme ylpeitä perinnöstämme, joka on syntynyt vuosien mittaan yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Soita 09 374 77 113

REDGO palvelee ensin ihmistä, sitten autoa

REDGO palvelee ensin ihmistä, sitten autoa. Mutta vaikka meillä on sydän paikallaan, olemme myös aina liikkeessä. Tien päällä, valmiina auttamaan suomalaista. Jatkuvasti itseämme kehittäen, jotta voimme nopeasti ratkoa – ja ehkäistä – yllättäviäkin ongelmia liikenteessä.

Suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosi­kymmenten ajan

REDGO jatkaa Falckin luomaa vahvaa perustaa

Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa on aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluitamme ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

 

REDGO jatkaa Falckin luomaa vahvaa perustaa, mutta antaa myös uutta voimaa työntekijöille ja asiakkaille entistä yksilöllisemmällä palvelulla. Edelleen punaisena. Edelleen ystävänä.

Gjensidigen sitoutuminen

Gjensidige Forsikring on johtava vakuutusyhtiö Norjassa ja yksi johtavista vakuutusyhtiöistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Falckin avustustoiminnan osto johtuu strategisesta halusta tarjota asiakkaille entistä monipuolisempia autonomistukseen liittyviä palveluja.

 

Lyhyellä aikavälillä et tule kokemaan muutoksia liiketoiminnassamme, mutta pidemmällä aikavälillä toivomme pystyvämme tarjoamaan uusia ja jännittäviä ratkaisuja.

Miksi REDGO?

Nimi itsessään on yhdyssana, joka antaa assosiaatioita yrityksemme toimintaan. REDGO viittaa hinausautojemme tunnettuun punaiseen väriin ja siihen, että olemme aina liikkeellä teillä.

 

REDGOlla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Liettuassa, viidessä maassa, joissa on hyvin erilaisia ​​kieliä. Siksi on välttämätöntä saada nimi, joka on helppo lausua kaikkialla. Lisäksi käy ilmi, että monet ihmiset yhdistävät nimen intuitiivisesti nopeuteen ja liikkumiseen.

Ajankohtaista

REDGOn hinausautonkuljettaja

Hinausalan markkinajohtaja Falck on nyt REDGO

REDGO syntyi aiemmin tänä vuonna norjalaisen Gjensidige Försikringin ostaessa Pohjoismaiden ja Baltian hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta.

  • lehdistötiedote
  • suomi