REDGOn hinausautonkuljettaja

Auto sammuu kesken ajon - apua koko Suomessa 24h

ūüĎč Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat ty√∂ntekij√§t auttavat. Voit luottaa, ett√§ asiat sujuvat yht√§ hyvin kuin ennenkin.

 

Kesken ajon sammuva auto voi aiheuttaa päänvaivaa. Ongelman syy on yleensä hankala selvittää itse. Paikalle kannattaa pyytää ammattitaitoista apua hinausliikkeestä, josta saat myös neuvoja miten matka jatkuu.

Nettitilaus
Auto sammui kesken ajon

Miten toimia kun auto sammuu kesken ajon?

Kun auto sammuu kesken ajon, se tulee ohjata turvalliseen paikkaan tien varrella. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko tankissa riittävästi polttoainetta. Jos tankki on päässyt tyhjäksi, ratkaisuna on polttoaineen lisääminen.

 

Jos syy ei ole polttoaineen loppumisessa, paikalle kannattaa tilata hinauspalvelu, joka tarkistaa tilanteen ensin paikan päällä ja hinaa auton tarvittaessa korjaamolle.

Väärin tankattu auto hinataan pois

Onhan tankissa polttoainetta?

Toisinaan syy auton hyytymiseen kesken ajon löytyy polttoainetankista. Silloin matka katkeaa yksinkertaisesti siksi, että tankki on päässyt liian tyhjäksi. Tällöin auto saattaa nykiä hieman ennen kuin se hyytyy kokonaan.

 

Jos auto sammuu kesken ajon, kannattaa ensin tarkistaa onko polttoaine loppunut kesken ajon. Jos ei, ratkaisuna on polttoaineen lisääminen tankkiin. Se hoituu näppärästi kun soittaa paikalle hinausliikkeen tiepalvelun, joka tuo lisää polttoainetta paikan päälle.

Auton vikakoodien lukeminen

Miksi auto sammuu kesken ajon?

Jos syy auton sammumiseen ei löydy tyhjentyneestä tankista, on sitä etsittävä muualta. Kyseessä voi olla esimerkiksi apulaitehihnan katkeaminen tai muu auton laturiin liittyvä ongelma. Tällöin laturi ei pyöri ja auton tarvitsema virta yksinkertaisesti loppuu.

 

Runsaalla tekniikalla varustetut nykyautot saattavat hyytyä tien päälle myös siksi, että johonkin auton antureista on tullut vikaa ja auto sammuttaa siksi itse itsensä.

REDGOn hinausautonkuljettaja

Ongelma ratkeaa helpoiten soittamalla

Joskus voit saada ratkaisun ongelmaan jo puhelun aikana.

 

Kohtaamme päivittäin satoja vastaavia ongelmatilanteita. Soittamalla asia hoituu helposti ja vaivattomasti

Soita 09 374 77 113

119 000

Hinaus- ja tiepalvelun tapausta vuodessa

32%

Asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan

91

NPS-suositteluindeksi on alan parhainta