Jäsenyydet autoilun turvaksi

Miksi valita REDGOn jäsenyys? Olet turvassa riippumatta siitä, missä, milloin tai miten odottamaton ongelma ajoneuvon kanssa tapahtuu. Saat nopeaa ja ystävällistä apua Suomen kattavimmalta hinaus- ja tiepalveluverkostolta.

REDGOn tarina
REDGO Hinaus- ja tiepalvelut

Tieturva

Tekninen vika tai onnettomuus voi keskeyttää matkan. Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia.

REDGO Tieturva
Vikakoodien luku tien päällä

Latausturva

Varmista, että ystävä on aina lähellä ja valmiina auttamaan. Neuvomme sinua uudenlaisissa ongelmissa ja tarvittaessa tulemme auttamaan.

REDGO Latausturva

Saat apua kellon ympäri teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Jarnon kokemuksia

Jarno Kiiski asuu Turussa ja on ammatiltaan osastopäällikkö. Hänen työmatkansa ovat pääsääntöisesti lyhyitä, mutta toisinaan eteen tulee pitkiäkin työajoja. Jarnolla on ollut käytössä Tieturva lähes kolmen vuoden ajan, ja se on pelastanut hänet pinteestä jo useampaan otteeseen.

  • kokemuksia

Johanna: En edes miettinyt muita vaihtoehtoja

Oululainen lehdenjakaja Johanna ajaa vuodessa noin 70 000 kilometriä. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, on varasuunnitelma hyvä olla olemassa. Siksipä Johannalla on käytössään Tieturva.

  • kokemuksia

Minna: Tieturva tuo mielenrauhaa liikenteessä

Espoolaiselle kahden lapsen äidille Minnalle kertyy vuodessa 20 000–30 000 ajokilometriä lasten harrastuksiin, työmatkoihin ja sukulaisvisiitteihin ympäri Suomea. Mielenrauhaa ajomatkoille tuo Tieturva, joka on pelastanut Minnan pinteestä jo useamman kerran.

  • kokemuksia

Petterin kokemuksia Tieturvasta

Kun vihtiläisen Petterin perheeseen tuli uusi perheenjäsen yhdeksän kuukautta sitten, halusi hän ottaa varman päälle myös autoilun suhteen. Siksi hänellä on ollut käytössä Tieturva-palvelu noin vuoden ajan, mikä toi helpotuksen avun erään epäonnisen kauppareissun aikana.

  • kokemuksia