Jäsenyydet autoilun turvaksi

Miksi valita REDGOn jäsenyys? Olet turvassa riippumatta siitä, missä, milloin tai miten odottamaton ongelma ajoneuvon kanssa tapahtuu. Saat nopeaa ja ystävällistä apua Suomen kattavimmalta hinaus- ja tiepalveluverkostolta.

REDGOn tarina
REDGO Hinaus- ja tiepalvelut

Tieturva

Tekninen vika tai onnettomuus voi keskeyttää matkan. Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia.

REDGO Tieturva
Vikakoodien luku tien päällä

Latausturva

Varmista, että ystävä on aina lähellä ja valmiina auttamaan. Neuvomme sinua uudenlaisissa ongelmissa ja tarvittaessa tulemme auttamaan.

REDGO Latausturva

Saat apua kellon ympäri teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Jarnon kokemuksia

Jarno Kiiski asuu Turussa ja on ammatiltaan osastopäällikkö. Hänen työmatkansa ovat pääsääntöisesti lyhyitä, mutta toisinaan eteen tulee pitkiäkin työajoja. Jarnolla on ollut käytössä Tieturva lähes kolmen vuoden ajan, ja se on pelastanut hänet pinteestä jo useampaan otteeseen.

  • kokemuksia

Johanna: En edes miettinyt muita vaihtoehtoja

Oululainen lehdenjakaja Johanna ajaa vuodessa noin 70 000 kilometriä. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, on varasuunnitelma hyvä olla olemassa. Siksipä Johannalla on käytössään Tieturva.

  • kokemuksia

Minna: Tieturva tuo mielenrauhaa liikenteessä

Espoolaiselle kahden lapsen äidille Minnalle kertyy vuodessa 20 000–30 000 ajokilometriä lasten harrastuksiin, työmatkoihin ja sukulaisvisiitteihin ympäri Suomea. Mielenrauhaa ajomatkoille tuo Tieturva, joka on pelastanut Minnan pinteestä jo useamman kerran.

  • kokemuksia

Petterin kokemuksia Tieturvasta

Kun vihtiläisen Petterin perheeseen tuli uusi perheenjäsen yhdeksän kuukautta sitten, halusi hän ottaa varman päälle myös autoilun suhteen. Siksi hänellä on ollut käytössä Tieturva-palvelu noin vuoden ajan, mikä toi helpotuksen avun erään epäonnisen kauppareissun aikana.

  • kokemuksia

Mahtavaa hinauspalvelua

⭐⭐⭐⭐⭐

Autoni ei lähtenyt kotipihassa käyntiin ja auto hinattiin korjaamolle, johon aika oli varattu. Hinauspalvelu oli heti puhelusta lähtien erittäin mahtavaa ja hinausauton kuski oli kokenut tekijä autoalalla ja häneltä sai hyviä neuvoja ja homma hoidettiin. Aivan upeaa toimintaa kaiken kaikkiaan, jatkakaa samaan malliin, suuret kiitokset!

👤 Salo 12/2023

Saapuivat 15min päästä

⭐⭐⭐⭐⭐

Auto ei käynnistynyt pakkas-aamuna. Soitin asiakaspalveluun ja paikalle luvattiin lähettää auto. Minut laitettiin jonon kärkeen, mutta mitään aika-arviota ei pystytty antamaan. Hinauspalvelu soitti samantien ja saapuivat 15min päästä. Tyyppi oli mukava ja sai autettua minua käden käänteessä.

👤 Turku 12/2023

Huolehtivat turvallisuudestani

⭐⭐⭐⭐⭐

Sain apua kylmässä hyytyneen auton käynnistämiseen. Apu oli asiantuntevaa, tuli nopeasti. Erityiskiitos palvelleelle vanhemmalle miehelle siitä että akuutin avun lisäksi halusi varmistua siitä että matka jatkui pakkaskelissä turvallisesti.

👤 Savonlinna 12/2023