Minnan kokemuksia Tieturvasta

Tieturva tuo mielenrauhaa liikenteessä

 

Espoolaiselle kahden lapsen äidille Minnalle kertyy vuodessa 20 000–30 000 ajokilometriä lasten harrastuksiin, työmatkoihin ja sukulaisvisiitteihin ympäri Suomea. Mielenrauhaa ajomatkoille tuo Tieturva, joka on pelastanut Minnan pinteestä jo useamman kerran.

 

Kansanparannusta opiskeleva Minna joutui viime kesänä pahaan pulaan. Hänen Audi A4 -farmariautostaan hajosi rengas keskellä korpea Pohjois-Suomessa, eikä hänellä ollut vararengasta. Onneksi Minna oli aiemmin ottanut käyttöönsä Tieturvan.

 

– Apu tuli nopeasti paikalle ja hoiti auton hinauksen korjaamolle, josta saimme vararenkaan. Se oli ihan mahtava juttu siellä korvessa, hän naurahtaa.

 

Tieturva on rientänyt Minnan avuksi myös muutamaan muuhunkin otteeseen.

 

– Loppiaisena tarvitsin kovilla pakkasilla apuvirtaa ja hinausliikkeestä tultiin sitä melko nopeasti antamaan. Toisella kertaa takarengas tyhjeni taas ja heti tultiin täyttämään rengas, Minna luettelee.

 

Kaaoksesta mielenrauhaan

 

Kahden lapsen äidille ajokilometrejä kertyy vuodessa noin 20 000–30 000. Hän kuskaa lapsia harrastuksiin, ajaa työmatkoja ja perhe käy myös sukuloimassa ympäri Suomea.

 

– Aiemmin minua hirvitti tien päällä lasten kanssa, että mitä teen jos tulee ongelmia auton kanssa. Kerran olin huoltoasemalla ja huomasin Tieturvan mainostavan kuukauden ilmaista kokeilua. Otin sen ja totesin sen sopivan meidän perhetilanteeseen. Siitä onkin lopulta ollut paljon hyötyä, Minna perustelee.

 

“Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu”

 

Erityisen tyytyväinen Minna on ollut nopeuteen, asenteeseen ja hintaan.

 

– Pyyntöihin reagoidaan nopeasti ja vaikka tilanne tuntuisi kaoottiselta, he osaavat kääntää sen positiiviseksi. Siellä on erittäin myönteistä porukkaa, joka ei anna asiakkaan odottaa. Myös hinta-laatusuhde on kohdallaan, Keränen luettelee.

 

Keränen suositteleekin Tieturvaa lämpimästi.

 

– Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja missä. Apu on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Siitä saa mielenrauhaa, Keränen summaa.