Jarnon kokemuksia Tieturvasta

Tieturva on ollut apuna aina tarvittaessa nopeasti ja luotettavasti

 

Jarno Kiiski asuu Turussa ja on ammatiltaan osastopäällikkö. Hänen työmatkansa ovat pääsääntöisesti lyhyitä, mutta toisinaan eteen tulee pitkiäkin työajoja. Jarnolla on ollut käytössä Tieturva lähes kolmen vuoden ajan, ja se on pelastanut hänet pinteestä jo useampaan otteeseen.

 

Jarno ei tunnustaudu varsinaiseksi autoihmiseksi, vaan hänelle riittää, että auto kulkee luotettavasti. Tieturvapalvelusta hän kuuli ensimmäisen kerran Facebook-mainonnan kautta.

 

– Palvelu näytti sisältävän mielenkiintoisia asioita. Päätin ottaa Tieturvan käyttöön, koska haluan luottaa siihen, että voin ajaa autolla turvallisesti ja luotettavasti. Nyt minulla on puhelinnumero, mistä saan tarvittaessa nopeasti apua, hän sanoo.

 

Jarno on tarvinnut Tieturvan apua kaikkiaan kolme kertaa. Kaksi kertaa auto ei ole lähtenyt talvipakkasilla käyntiin, ja kerran keskikonsolin päälle kaatunut neste on vioittanut käsijarrua niin, ettei autoa ole saanut liikkeelle.

 

– Avun on saanut nopeasti. Akun temppuillessa olen saanut starttiapua ja päässyt liikenteeseen tunnin sisällä soitosta. Käsijarrun jumiutuessa auto hinattiin korjaamolle, hän kertoo.

 

Suositukset myös muille
Toiminta on ollut esimerkillistä, ja Jarno on palveluun erittäin tyytyväinen. Apua on saanut aina tarvittaessa, ja myös henkilökunta on ollut ystävällistä. Hän suosittelisi palvelua myös muille.

 

– Voisin suositella Tieturvaa kaikille autoilijoille, joiden autoissa on runsaasti sähkölaitteita, koska Suomen keleissä voi tapahtua kaikenlaista odottamatonta, Jarno toteaa.

 

– Asiakaskokemukset ovat olleet ripeitä ja turvallisia. Pystyn luottamaan, että avun saa myös jatkossa nopeasti ja varmasti, hän sanoo lopuksi.