Petterin kokemuksia Tieturvasta

Petterin kokemuksia Tieturvasta


”En osannut kuvitellakaan, miten helposti asiat sujuvat Tieturvan kautta”

 


Kun vihtiläisen Petterin perheeseen tuli uusi perheenjäsen yhdeksän kuukautta sitten, halusi hän ottaa varman päälle myös autoilun suhteen. Siksi hänellä on ollut käytössä Tieturva-palvelu noin vuoden ajan, mikä toi helpotuksen avun erään epäonnisen kauppareissun aikana.

 

Kolmekymppinen perheenisä ja taloushallinnon controllerina työskentelevä Petteri oli hankkimassa autoonsa uusia talvirenkaita, kun hänelle tarjottiin Tieturvaa. Tieturva kuulosti Vihdistä pääkaupunkiseudulle päivittäin töihin ajavalle Petterille hyvältä hinta-laatu-suhteeltaan.

 

– Koskaan ei tiedä milloin vahinko sattuu omalle kohdalle, ja siksi tällainen palvelu on hyvä olla olemassa. Silloin oli myös tiedossa, että meille tulee uusi perheenjäsen, joten senkin vuoksi halusin ottaa varman päälle autoilun suhteen, kertaa.

 

”Olin totaalisen yllättynyt saamastani palvelusta”

 

Tieturvan todelliset hyödyt tulivat esiin eräällä kauppareissulla, jolloin autonrengas päätti testata taistelutaitojaan naulaa vastaan.

 

– Juuri kun olin ajamassa parkkihalliin sisälle, kuulin pamauksen. Ajoin sisälle halliin, nousin autosta ja kuulin erikoista pihinää auton takaosasta. Huomasin rakennusnaulan renkaassa ja rengas tyhjenikin siinä sopivaa vauhtia, virnistää.

 

Kun muisti hankkineensa Tieturvan, alkoi toiminta oitis.

 

– Olin totaalisen yllättynyt, millaista palvelua sain. Asia otettiin heti käsittelyyn ja asiakaspalvelusta kerrottiin yhden huoltomiehen olevan ihan lähistöllä. Meni vain noin 45 minuuttia, kun hän vapautui edellisestä keikasta ja tuli korjaamaan renkaan parissa minuutissa. Pelkäsin ensiksi, että auto jäisi sinne parkkihalliin, mutta pääsinkin taas liikkeelle noin tunti renkaan puhkeamisen jälkeen, muistelee.

 

”Saan ajaa huoleti ja rauhassa”

 

ei olisi uskonut, miten helposti ja nopeasti asiat sujuvat Tieturvan kautta.

 

– Ilman Tieturvaa olisin joutunut soittelemaan sukulaisille ja tuttaville hakemaan minut sieltä kaupasta ja lähteä sitten itse hankkimaan uutta rengasta. Nyt kaikki kävi alle tunnissa. Kaikki toimi loistavasti.

 

Oman kokemuksensa perusteella palvelun suositteleminen tuttaville on Petterin mukaan helppoa.

 

– Se on pieni hinta siitä, jos omalle kohdalle sattuu vahinko auton kanssa. Palvelun saa nopeasti ja sujuvasti paikan päälle, eikä ole pelkoa siitä, että jää tien päälle. Saa huoleti ja rauhassa ajella, summaa.