Johannan kokemuksia Tieturvasta

En edes miettinyt muita vaihtoehtoja


Oululainen lehdenjakaja Johanna ajaa vuodessa noin 70 000 kilometriä. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, on varasuunnitelma hyvä olla olemassa. Siksipä Johannalla on käytössään Tieturva.

 

Lehtiä jakaessaan Johannan autosta hajosi öljypohja kiveen törmäyksen johdosta. Työt piti keskeyttää, mutta hänen onnekseen Tieturva auttaa hädässä kellon ympäri.

 

– Autolla ei voinut enää ajaa ja paikalle tarvittiin hinauskuljetus. Soitettuani Tieturvan palvelunumeroon apua saatiin paikalle noin puolessa tunnissa, vaikka kello oli viisi aamulla. Siitä puolen tunnin kuluttua auto olikin jo korjaamolla, Johanna kertoo.

 

– Asiakaspalvelu oli todella hienoa – kuski otti tilanteen tyynesti ja rauhoitteli, ettei hätä ole tämän näköinen. Minua taas helpotti tieto siitä, että tarvittaessa tarjotaan edullinen vuokra-auto, vaikka minun tapauksessani sitä ei lopulta tarvittukaan. On kuitenkin hienoa, että tällainen mahdollisuus on olemassa, koska tarvitsen autoa työni vuoksi ja rikkoontuminen on aina vaikea tilanne, Johanna jatkaa.

 

“Ensimmäisenä kiinnostuksen herätti hinta”

 

Edullisuus ja sisältö olivat Johannalle suurimmat syyt ottaa Tieturva käyttöön. Kun ajokilometrejä kertyy runsaasti ja ammatti vaatii auton, on yllättäviin tilanteisiin hyvä varautua etukäteen. Palvelun kattavuus oli lopulta yllätys Johannalle itselleenkin.

 

– Jälkikäteen olin huolissani autosta valuneesta öljystä, mutta minulle kerrottiin, että asia on hoidettu ja öljy imetty pois. Se oli todella mukava yllätys, koska oletin valuman olevan minun vastuullani, Johanna iloitsee.

 

“Ei mitään moitittavaa”

 

Kysyttäessäkään Johanna ei keksi Tieturvasta muuta kuin positiivista sanottavaa. Kaikki toimi juuri niin hyvin kuin olisi voinut toivoakin. Palvelua hän suosittelisi varauksetta muillekin.

 

– Parasta palvelussa on helppous ja selkeys. Kun vahinko sattui, ei tarvinnut epäillä miten tässä käy, vaan sain hyvät ohjeet heti asiakaspalveluun soitettuani. Sen jälkeen tilanne olikin ammattilaisten käsissä, Johanna sanoo.

 

– Ehdottomasti Tieturva kannattaa ottaa; palvelu on niin edullinen siihen nähden, mitä sillä saa. Kyllä siinä sellainen tietty mielenrauhakin on, kun tietää, että apu löytyy tarvittaessa nopeasti ja kattavasti, Johanna päättää.