Sh#t happens! - Latausturva on sähköautoilijan apuna

👋 Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat työntekijät auttavat. Voit luottaa, että asiat sujuvat yhtä hyvin kuin ennenkin.

 

Latausturva neuvoo ja tuo tarvittaessa nopean avun kantaman loppuessa. Ystävä on aina lähellä ja valmiina auttamaan.

Osta Latausturva

Kuinka palvelu toimii?

Sähkön loppuessa viemme sähköautosi lähimmälle latauspisteelle tai lataamme autosi paikan päällä.

Missä ja miten saan apua?

Avun saat kaikkialla Suomessa niin puhelimessa kuin tien päällä, REDGOn ammattimaiselta henkilökunnalta.

Mitä palvelu sisältää?

Latausturva neuvoo ja tuo tarvittaessa nopean avun sähköauton kantaman loppuessa.

REDGOn kanssa matka jatkuu aina.

Latausturva 12kk

25€/12kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus 12kk:n laskutusvälillä

 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 25 €.

Osta Latausturva

Palvelu on hankittavissa kokonaismassaltaan korkeintaan 3500 kg sähköautoon. Palvelu ei ole kuitenkaan voimassa linja-autoksi rekisteröidyssä ajoneuvossa. Ajoneuvojen on oltava rekisteröity Suomeen. Palvelun voimassaolo edellyttää, että ajoneuvon katsastus on voimassa. Palvelu kattaa myös palvelunalaiseen ajoneuvoon laillisesti kytketyn perävaunun hinauksen, jos palvelunalaiseen autoon tulee korvattava tapahtuma. Palvelua ei voida ilman erillistä sopimusta myöntää ammattiliikenteen, henkilökuljetuksen tai luvanvaraisessa käytössä oleviin ajoneuvoihin, kuten vuokra-, kuljetus- tai esimerkiksi taksiliikenteen käytössä oleviin ajoneuvoihin.

 

Tutustu REDGO Latausturvan sopimusehtoihin (pdf)

"Meihin voit olla aina yhteydessä pulmatilanteissa tai matkan katketessa. Paikannamme autosi ja autamme sinua jatkamaan matkaa.

Ajatko hiihtolomalla sähköautolla Lappiin?

Tämän vuoden hiihtolomaliikenteessä on aiempaa enemmän sähköautoja, koska niiden määrä vuodessa on lähes kaksinkertaistunut.

 

Ongelmiin on hyvä varautua etukäteen. Tällöin tiedät miten toimia ja mistä saat avun.

Usein kysyttyä Latausturvasta

Löydätkö näistä vastauksen kysymykseesi? Voit myös soittaa ja tai kysyä chatissa lisätietoja.

Kuinka palvelu toimii?

Sähkön loppuessa viemme sähköautosi lähimmälle latauspisteelle tai lataamme autosi paikan päällä.

Missä ja miten saan apua?

Avun saat kaikkialla Suomessa niin puhelimessa kuin tien päällä, REDGOn ammattimaiselta henkilökunnalta.

Mitä palvelu sisältää?

Latausturvan asiantuntijat neuvovat puhelimessa. Tarvittaessa saat nopean avun tien päälle sähköauton kantaman loppuessa.

Voinko luottaa palveluun?

REDGO (aiemmin Falck) on useiden vakuutusyhtiöiden ja automerkkien palveluntuottaja. Hoidamme vuodessa yli 100 000 tapausta. Vuonna 2022 NPS-suositteluindeksi oli 91.

Koko Suomen kattava hinaus- ja tiepalveluverkoston sähköauto-osaamisesta pidetään jatkuvaan huolta koulutuksilla. Ne käsittelevät sähköautojen turvallista käsittelyä sekä myös automerkkikohtaista tekniikkaa.

Millaiselle sähköautolle palvelun voi hankkia?

Palvelu on hankittavissa kokonaismassaltaan korkeintaan 3500 kg sähköautoon. Palvelu ei ole kuitenkaan voimassa linja-autoksi rekisteröidyssä ajoneuvossa. Ajoneuvojen on oltava rekisteröity Suomeen.

 

Palvelun voimassaolo edellyttää, että ajoneuvon katsastus on voimassa. Palvelu kattaa myös palvelunalaiseen ajoneuvoon laillisesti kytketyn perävaunun hinauksen, jos palvelunalaiseen autoon tulee korvattava tapahtuma.

 

Palvelua ei voida ilman erillistä sopimusta myöntää ammattiliikenteen, henkilökuljetuksen tai luvanvaraisessa käytössä oleviin ajoneuvoihin, kuten vuokra-, kuljetus- tai esimerkiksi taksiliikenteen käytössä oleviin ajoneuvoihin.

Onko ajoneuvolla ikärajaa?

Ei ole, palvelun voi hankkia minkä ikäiselle autolle tahansa. Auton on kuitenkin oltava katsastettu.

Saako palvelun myös ulkomaille rekisteröidylle autolle?

Ei, palvelu on valitettavasti hankittavissa vain täyssähköisiin henkilö- tai pakettiautoihin, moottoripyöriin ja mopoautoihin, jotka ovat rekisteröity Suomeen.

Miten siirrän Latausturvan vanhasta autosta uuteen?

Jos vaihdat autoa niin palvelu voidaan siirtää uuteen autoon veloituksetta. Tee muutospyyntö.

Riittääkö virta latausasemalle?

Sähköautoilijat voivat kokea kantama-ahdistusta pelätessään ajoakun loppumista kesken matkan.

 

Latausverkoston kattavuutta kannattaa tutkia etukäteen ja varmistaa, että suunniteltu reitti on mahdollista ajaa sähköautolla.

 

Jos sähköauton ajoakku on loppumassa kesken matkan, ensimmäinen askel on pysähtyä turvalliselle paikalle ja varmistaa, ettei ajoneuvo häiritse liikennettä. Tämän jälkeen on otettava yhteys Latausturvaan, joka voi hinauttaa auton latausasemalle.

Apua puhelimessa

Sähköautoilijoiden ongelmatilanteet voidaan usein ratkaista nopeasti puhelimessa asiantuntijan avulla. Kokenut asiantuntija pystyy ohjaamaan asiakasta erilaisissa tilanteissa, kuten akun latausongelmissa, sähköjärjestelmän häiriöissä tai muiden teknisten vikojen sattuessa.

 

Puhelimessa annettavat neuvot voivat auttaa säästämään aikaa ja rahaa, kun ratkaisut voidaan löytää nopeasti ja vaivattomasti. Tämä palvelu tarjoaa myös rauhan ja turvallisuuden tunteen sähköautoilijalle, sillä hän tietää voivansa aina luottaa asiantuntijan apuun tarvittaessa