Polttoaine loppui kesken matkan

👋 Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat työntekijät auttavat. Voit luottaa, että asiat sujuvat yhtä hyvin kuin ennenkin.

 

Polttoaine voi loppua kesken matkan monesta eri syystä. Se voi olla erehdys tai ajotietokoneen vika. Tiepalveluun voi aina soittaa ja pyytää apua.

Nettitilaus
Väärin tankattu auto hinataan pois

Polttoaineen loppuminen kesken ajon

Se, että polttoaine loppuu kesken matkan on asia joka voi tapahtua huolellisellekin autoilijalle. Ikävä tilanne, kun on kiire päästä eteenpäin. Tiepalvelun ammattilaiselle näiden tilanteiden ratkominen on arkipäivää.

 

Kohtaamme päivittäin asiakkaita, joilta polttoaine on loppunut. Autamme tuomalle polttoainetta tai hinaamme auton lähimmälle huoltoasemalle. Ratkaisu on siis helppo. Vain yksi soitto riittää ja saat lisätietoa miten edetään.

09 37 477 113

119 000

Hinaus- ja tiepalvelun tapausta vuodessa

32%

Asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan

91

NPS-suositteluindeksi on alan parhainta

Ongelma ratkeaa helpoiten soittamalla

 

Joskus voit saada ratkaisun ongelmaan jo puhelun aikana. Kohtaamme päivittäin satoja vastaavia ongelmatilanteita. Soittamalla asia hoituu helposti ja vaivattomasti

09 37 477 113
Tiepalvelu lukee auton vikakoodit

Vakuutus korvaa hinaus- ja tiepalvelun

Tiesitkö, että useiden vakuutusyhtiöiden kaskovakuutukset korvaavat hinauspalvelun tai tiepalvelun.

 

Hinausta tai tiepalvelua voi käyttää myös silloin, jos vika ilmaantuu kotona. Yleensä hinaus- ja tiepalvelusta ei mene omavastuita eivätkä bonukset kutistu.

 

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako sinun vakuutusyhtiösi hinaus- tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä minä viikonpäivänä tahansa 24h vuorokaudessa.

REDGOn kautta löydät koko Suomessa nopean, paikallisen ja ammattitaitoisen avun.

Soita

Vastaamme aina nopeasti puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa. Puhelun lopuksi saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

09 37 477 113

Nettitilaus

Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle. Saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta voit olla varma tilauksen etenemisestä.

Nettitilaus

Chat

Keskimääräinen vastausaika 17 sekuntia. Nopeampi vaihtoehto, kun asiasi koskee jo tehtyä tilausta. Chat löytyy oikeasta alakulmasta