Ville Rutanen Risto Reipas

Risto Reipas: Tehokasta apua kuljettajien ongelmiin tien päällä

Risto Reipas, valtakunnallinen autojen siirtoajopalvelu, on ottanut käyttöön REDGOn digitaalisen tilausprosessin, joka tarjoaa kuljettajille helpon ja nopean tavan saada apua tien päälle erilaisissa autoilun ongelmissa.

Kuljettajien kokemuksia REDGOn hinaus- ja tiepalveluista

Siirtoajojen kuljettajilta saatu palaute on ollut erittäin positiivista. He arvostavat tilausprosessin helppoutta ja nopeutta. Yksi tärkeimmistä seikoista on, että avun saa saman kanavan kautta missä tahansa Suomea, mikä on erityisen tärkeää kuljettajille vierailla paikkakunnilla, kertoo Ville Rutanen.

 

 

Digitaalinen tilaus on ensisijainen kanava yhteydenottoon

Vaikka REDGO tarjoaa myös puhelinpalvelun, Risto Reipas suosittelee kuljettajilleen ensisijaisesti digitilausta. Kokemusten mukaan valtaosa kuljettajista suosii tätä nopeaa ja vaivatonta tilauskanavaa.

 

Risto Reippaan kuljettajat liikkuvat ympäri Suomen. Tilauksen sijaintitiedon avulla apu saadaan nopeasti ja tarkasti perille, mikä säästää aikaa ja vaivaa osoitteen selvittelyssä.

 

  • Digitilaus on koettu nopeana ja yksinkertaisena tapana tilata apua.
    - Ville Rutanen

 

Tilausseuranta pitää kuljettajat ajan tasalla

Tilausseuranta on olennainen osa prosessia, sillä sen avulla kuljettajat saavat vahvistuksen siitä, että apua on tulossa ja voivat seurata asian etenemistä reaaliajassa. Tilausseurannan kautta löytyy niin hinausautonkuljettajan puhelinumero kuin REDGOn chat.

 

  • Kuljettaja tietää tarvittaessa, keneen ottaa yhteyttä. Tämä parantaa merkittävästi kuljettajien turvallisuutta ja tehokkuutta tien päällä.
    - Ville Rutanen

 

Kaikki siirtoajojen kuljettajien palvelut yhden osoitteen takaa

Risto Reippaan moderni RR Hub -mobiiliapplikaatio tekee kuljettajien työstä helpompaa yhdistämällä kaikki tarvittavat toiminnot yhteen paikkaan. Se opastaa siirtoajon ja siihen liittyvät toimet vaihe vaiheelta. Myös REDGO:n digitilauksen voi tehdä applikaation kautta.

 

 

Siirtoajojen digitaalinen liiketoimintamalli

 

Risto Reipas on täysin digitaalinen alustapalvelu, jonka ydin on RR Hub -järjestelmässä, joka mahdollistaa asiakasyritysten siirtoajojen tehokkaan ja luotettavan välittämisen kuljettajille. Yrityksellä on yli 2 000 kuljettajaa, jotka suorittavat päivittäin suuren määrän ajosuorituksia.

 

  • Vaikka meillä on kuljettajille tuki puhelin-, chat- ja meilikanavissa, on tärkeää, että kun tien päällä sattuu jotain poikkeuksellista, apu löytyy helposti, nopeasti ja loogisesti.
    - Ville Rutanen

 

Risto Reippaan taustahenkilöt

 

Risto Reipas koostuu autoalan kokeneista ammattilaisista, joilla on 10–20 vuoden kokemus alalta. Heillä on vahva tausta autoliikesektorilla ja kansainvälisessä automaailmassa.

 

Yritys vastaa autoalan markkinoiden muutoksiin tarjoamalla kustannustehokkaita ja nopeita autojen siirtopalveluja.

 

"Ota yhteyttä, me hoidamme homman jämptisti ja hymyillen!" kuuluu Risto Reippaan motto.

 

 

Me autamme sinua tehostamaan liiketoimintaasi!

Teemu Lintunen REDGO

Teemu Lintunen

Key Account Manager
teemu.lintunen@redgo.fi

+358 40 774 0417
Magnus Lindgren REDGO

Magnus Lindgren

Toimitusjohtaja / Managing Director
magnus.lindgren@redgo.fi