Auton hinaus

Vakuutusyhtiöiden hinausvakuutukset

Kaskovakuutusta valittaessa on hyvä varmistaa, että se korvaa hinauspalvelun tai ajoneuvon korjaamisen, jos matka keskeytyy.

Nykyään useimmat pienetkin kaskovakuutukset sisältävät autopalveluturvan, joka korvaa hinaus- ja tiepalvelun sekä muut matkanjatkamiskulut, jos ajoneuvoon tulee tekninen tai mekaaninen vika.

 

Autopalveluturva tunnetaan myös nimillä autopalveluvakuutus, hinausvakuutus ja hinausturva.

 

Kaskon yleinen rajoite on auton hinaus kotipihasta

 

Vakuutusyhtiöillä voi olla erityisehtoja kaskovakuutuksessa, jos auto hajoaa kotipihalla. Kannattaa etukäteen tarkistaa nämä ehdot, jotta vältyt yllätyksiltä.

 

Huoleton tapa on täydentää omaa autovakuutustaan erillisellä matkanjatkopalvelulla.

 

Vakuutusyhtiöt voivat asettaa myös ikärajan autopalveluvakuutukselle. Siksi on viisasta selvittää tämäkin asia ennen vakuutuksen ottamista.

 

Mitkä kaskovakuutukset sisältävät autopalveluvakuutuksen:

  • Pohjantähti vakuutuksen kaskoon voidaan räätälöidä hinausvakuutus. Ajoneuvoturvan saa alle 25-vuotiaille ajoneuvoille.
  • LähiTapiola vakuutuksen Peruskasko, Laajakasko, Laaja osakasko ja Loistokasko sisältävät autopalveluvakuutuksen alle 15-vuotiaille ajoneuvoille.
  • Pohjola vakuutuksen Kevytkasko, Isokasko ja Superkasko sisältävät autopalveluvakuutuksen. Osakaskoon se on valinnainen.
  • Fennia vakuutuksen Osakasko, Laaja Fenniakasko ja Premiumkasko sisältävät autopalveluvakuutuksen.
  • If vakuutuksen Huippukasko, Täyskasko, Etukasko ja Osakasko sisältävät autopalveluvakuutuksen.
  • POP vakuutus / SVV:N POP Auto S, POP Auto L ja POP Auto XL sisältävät hinausturvan.
  • Turva vakuutuksen Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus, Peruskasko, Turvakasko ja Liittokasko sisältävät hinausturvan alle 16-vuotiaille ajoneuvoille.
  • A-vakuutuksen Superkasko, Isokasko, Osakasko ja Minikasko kattavat hinauspalveluvakuutuksen.
  • Volvia vakuutuksen Osakasko ja Täyskasko sisältävät autopalveluturvan.

 

Tiedot tarkastettu vakuutusyhtiöiden sivuilta 1.4.2024

Onko sinulla autovakuutus?

Vakuutusturvasi korvaa yleensä hinaus- tai tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.

 

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako sinun vakuutusyhtiösi hinauksen tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä minä viikonpäivänä tahansa 24h tuntia vuorokaudessa.

Soita 09 37 477 113

Yksi yhteydenotto

Saat apua riippumatta siitä, missä päin Suomea olet ja millä tavalla pyydät apua. Avunpyyntösi välitetään lähimmälle REDGO-yrittäjälle.

Nopea asiakaspalvelu

Mukavat ja kokeneet asiakaspalvelijat neuvovat puhelimessa ja chatissa mitä sinun kannattaa tehdä. Saat puhelimeesi tekstiviestillä linkin, josta voit seurata tilauksen etenemistä.

Viipymättä paikalle

Noin 40 REDGO hinausliikettä ja 300 hinausautoa palvelevat sinua valtakunnallisesti. Saavumme nopeasti paikalle ja autamme kovalla ammattitaidolla.