Apuvirta helposti ja vaivattomasti

ūüĎč Falck on nyt REDGO. Nimi vaihtui, mutta samat ty√∂ntekij√§t auttavat. Voit luottaa, ett√§ asiat sujuvat yht√§ hyvin kuin ennenkin.

 

Apuvirtaa voi kokeilla antaa itsekin, mutta jos toimenpiteestä ei ole aiempaa kokemusta tai omat taidot arveluttavat, apua kannattaa soittaa paikalle matalalla kynnyksellä.

Nettitilaus

Ongelma ratkeaa helpoiten soittamalla

Joskus voit saada ratkaisun ongelmaan jo puhelun aikana. Kohtaamme päivittäin satoja vastaavia ongelmatilanteita. Soittamalla asia hoituu helposti ja vaivattomasti.

Soita 09 374 77 113

Tiepalvelumekaanikko Kimmo kertoo mitä tehdä jos auto ei käynnisty

REDGOn kautta löydät koko Suomessa nopean, paikallisen ja ammattitaitoisen avun.

Ammattilainen hoitaa apuvirran annon tehokkaasti ja turvallisesti

Apuvirtaa voi kokeilla antaa itsekin, mutta jos toimenpiteestä ei ole aiempaa kokemusta tai omat taidot arveluttavat, apua kannattaa soittaa paikalle matalalla kynnyksellä.

 

Ammattilaisilla on kokemuksen tuomaa varmuutta ja käytössään kaikki tarvittavat välineet apuvirran antoa varten. Kun tiepalvelu suorittaa apuvirran annon, paikalle ei erikseen tarvita myöskään virtaa antavaa autoa, sillä apuvirtaa annetaan turvallisesti erillisen käynnistysakun avulla.

 

Uusimpien automallien kohdalla kannattaa muistaa, että apuvirran anto nykyaikaisille autoille vaatii usein erityisosaamista, jotta apukäynnistys ei vaurioita autoa. Soittamalla 24h päivystysnumeroon saat ammattitaitoisen tiepalvelumekaanikon nopeasti paikalle kotipihalle tai tien päälle.

09 37 477 113

Millainen toimenpide apuvirran anto on?

Apukäynnistyksen voi suorittaa itsekin käynnistyskaapeleiden avulla. Ensimmäinen askel on akun paikantaminen. Jos sen sijainnista ei ole varmuutta, lisätietoja löytyy auton käyttöohjeista.

 

Tarvitset toimenpiteeseen käynnistyskaapelit ja virtaa antavan auton., joka pidetään käynnissä kaapeleiden kiinnityksen ja apuvirran annon aikana.

 

Punainen kaapeli kiinnitetään ensin virtaa antavan akun plus-napaan, ja sitten tyhjentyneen akun plus-napaan. Sen jälkeen musta kaapeli voidaan kytkeä virtaa antavan akun miinus-napaan ja toinen pää kiinnitetään virtaa tarvitsevan auton konetilaan mahdollisimman kauas akusta, esimerkiksi moottorin tukirakenteisiin. Tämän jälkeen tyhjän akun annetaan rauhassa latautua vähintään viiden minuutin ajan, jonka jälkeen voidaan kokeilla käynnistyykö auto.

 

Helpompi tapa on soittaa tiepalvelumekaanikko paikalle.

09 37 477 113

Vakuutuksesi korvaa lähes aina hinaus- tai tiepalvelun. Me voimme tarkastaa asian.

119 000

Hinaus- ja tiepalvelun tapausta vuodessa

32%

Asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan

91

NPS-suositteluindeksi on alan parhainta