Hinaus LähiTapiolan asiakkaille

REDGO auttaa ensin puhelimitse Lähitapiolan asiakkaita kertomalla korvaako vakuutus hinauksen tai tiepalvelun. Puhelun lopuksi tilataan paikalle hinaus- tai tiepalveluauto.

 

Avun pyytäminen on vaivatonta: vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä vakuutusyhtiöön tai laskua maksaa. Hoidamme asian puolestasi valtakunnallisen vakuutusyhtiösopimuksen mukaisesti.

REDGO Hinaus- ja tiepalvelut

Korvaako LähiTapiola hinauksen?

Vakuutusehtoja lukemalla voi olla hankalaa ymmärtää, korvaako LähiTapiola hinauksen kotipihasta tai muualta.

 

Tämän vuoksi sinun kannataa soittaa suoraan REDGOn 24h päivystykseen. Saat nopeasti vastauksen ja tarvittaessa hinauksen tai tiepalvelun.

 

Tiepalvelu on ajoneuvon korjaamista tienpäällä. Pystymme korjaamaan jopa 32% autoista paikanpäällä.

 

Kun soitat, tarkistamme autovakuutuksesi sisällön eri järjestelmien avulla. Lisäksi varmistamme korvatttavuuden vakuutusehtojen mukaisesti.

 

Pelkkä soittaminenkin kannattaa, koska REDGOlla se maksaa vain matkapuheluverkon hinnan. Vastaamme nopeasti ja osaamme auttaa.

Ensimmäinen puhelu ratkaisee, kuinka helposti asia sujuu. REDGOlle soittamalla asioilla on tapana järjestyä nopeasti ja vaivattomasti.

09 374 77 113

Päivystämme 24h tuntia vuorokaudessa.

REDGO Tiepalvelu rengasrikon korjaus

Korvaako LähiTapiola rengasrikon?

Rengarikko on varma kevään merkki. Renkaan puhkeamiset ovat yleistyneet merkittävästi viime vuosina. Niiden ratkaiseminen itse on entistä vaikeampaa, koska harvoissa uudemmissa autoissa on vararengas vakiovarusteena.

 

Vakuutuksen palvelusisältöä ja vakuutusehtoja lukemalla voi olla vaikea ymmärtää korvaako vakuutus rengasrikon. Onneksi rekisteritunnuksen perusteella voimme selvittää korvaako vakuutus renkaan paikkaamisen, renkaan vaihdon tai hinauksen lähimpään rengasliikkeeseen

 

Voi myös olla, että autossasi on automerkkikohtainen- tai huollon oma tiepalvelu, joka tarjoaa avun, jos rengas on puhjennut tai muuten vioittunut ajokelvottomaksi.

 

Älä siis anna renkaan puhkeamisen pilata päivääsi. Anna meidän auttaa sinua pääsemään takaisin tielle mahdollisimman nopeasti.

Ole yhteydessä ja saat heti apua

Soita

Vastaamme aina nopeasti puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Puhelun lopuksi saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Soita 09 37 477 113

Nettitilaus

Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle.

 

Saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta voit olla varma tilauksen etenemisestä.

Nettitilaus

Chat

Keskimääräinen vastausaika on 17 sekuntia.

 

Chat on nopeampi vaihtoehto, kun asiasi koskee jo tehtyä tilausta. Chat löytyy oikeasta alakulmasta.

Liity REDGO Tieturvan jäseneksi

REDGO Tieturva on palvelu autolijalle, joka arvostaa vaivattomuutta. Tekninen vika tai onnettomuus voi keskeyttää matkan. Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia.

Tutustu