Tiepalvelun ammattilaisen avulla joka kolmas autoilija jatkaa matkaansa

Hinaus- ja tiepalvelumme auttaa vuodessa yli 100 tuhatta autoilijaa. Oli kyseessä lomamatka toisella puolen Suomea tai matka kotipihasta työpaikalle, ikävä on suuri, jos automatka ei mene suunnitelmien mukaisesti.

 

Tämän vuoksi pyrimme aina hoitamaan ongelman paikan päällä, jotta matka voi jatkua omalla autolla. Asiakkaistamme joka kolmas pystyykin jatkamaan matkaa omalla autollaan.

Julkaistu 30.10.2022 osoitteessa falck.fi 

 

1. Rengasrikot

 

Rengasrikot ovat yleinen syy matkan keskeytymiselle. Teiden heikentynyt kunto ja vararenkaiden puuttuminen uusista autoista ovat lisänneet myös meidän asiakkaidemme tarvetta tiepalvelulle. Ammattilaisen puoleen on järkevää kääntyä turvallisuuden vuoksi, vaikka autosta vararengas löytyisikin. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi raskaasti liikennöity tie, kuljettajan puoleinen rengas tai huono ajokeli.

 

Tiepalvelun autoista löytyy kaikki tarvittava renkaan vaihtamiseen tai korjaamiseen; työkalut, ilma, tunkit ja varapultit. Lisäksi tiepalvelu pystyy toimittamaan paikalle lainarenkaan, mikäli rengasta ei pystytä paikkaamaan ja vararengasta ei ole.

 

2. Avain on jäänyt autoon

 

Avain on jäänyt autoon ja vara-avain on toisella puolen Suomea? Auton ovet saattavat mennä jopa kymmenessä sekunnissa lukkoon. Tiepalvelumekaanikoilta löytyy tarvittavat välineet avata auton ovet ja matka voi jatkua.

 

3. Pienet haaverit

 

Autoillessa sattuu pieniä haavereita. Ensilumen tultua auto saattaa ajautua penkkaan tai huolimattomuus parkkipaikalla saattaa saada auton korkean kanttarin päälle jumiin. Näissä tilanteissa harvoin autoon tulee mitään suurempia vaurioita ja matka voi jatkua, kunhan auto on saatu takaisin tielle.

 

4. Auto ei käynnisty

 

Auton virrattomuus on toisiksi yleisin syy palveluidemme käyttämiselle. Varsinkin talven ja kovien pakkasten tultua tyhjentynyt akku estää monen matkan alkamisen. Ammattilainen saa annettua varavirtaa akulle nopeasti ja turvallisesti erillisestä käynnistysakusta.

 

Tee näin kun tarvitset apua

 

Matkan keskeydyttyä ole pikimmiten yhteydessä meidän tiepalveluumme. Ammattilaiset tekevät kaikkensa, että matkasi pystyy jatkumaan. Mikäli matka ei voi jatkua omalla autolla, me pystymme toimittamaan sijaisauton paikan päälle asiakkaan näin halutessa. Tämä on pelastanut monta lomamatkaa, kun matkatavarat on vain vaihdettu omasta autosta sijaisautoon.