Falck Jyväskylälle uusi omistaja ja uusi Falck asemapaikka Viitasaarelle

Falck Jyväskylä, Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy, on myynyt hinaus- ja tiepalveluliiketoiminnan uusille yrittäjille Antti Kokkoselle ja Juuso Kokkoselle 3.6. lukien.

Julkaistu 16.9.2021 osoitteessa falck.fi

 

Liiketoimintakaupasta huolimatta Rauno Hassisen 1989 perustama ja kolmen vuosikymmen aikana Keski-Suomen suurimmaksi hinaus- ja tiepalvelutoimijaksi kasvanut yritys jatkaa toimintaansa normaalisti – omalla nimellään, henkilöstöllään ja kalustollaan Falck verkoston väreissä.

 

Uudet yrittäjät omaavat vahvan taustan tielläliikkujien arjen helpottamiseen Keski-Suomessa. Antti on työskennellyt Hinaus-Team Oy:n palveluksessa kymmenen vuoden ajan ja Juuso toimii Kannonkone Oy:ssä yrittäjänä.

 

”Antti ja Juuso tuovat toimintaan uutta energiaa ja pystyvät erityisesti raskaan kaluston erityisosaamisellaan vahvistamaan entisestään Hinaus-Teamin jalansijaa ammattiliikenteen ja raskaan kaluston hinaustoiminnan erityisosaajana Keski-Suomessa. On mahtavaa, että osaava työporukkamme pääsee yhdessä uusien yrittäjien kanssa viemään toimintaa seuraavan askeleen eteenpäin”, Hinaus-Teamin perustaja Rauno Hassinen iloitsee.

 

Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy nykyinen asemapaikka Jyväskylän Palokankaalla toimii jatkossakin yrityksen päätoimipisteenä. Liiketoimintakaupan yhteydessä Hinaus-Team kuitenkin vahvistaa toiminnan vaikuttavuutta erityisesti pohjoisessa Keski-Suomessa avaamalla kesän aikana uuden Falck toimipisteen Viitasaarelle.

 

”Viitasaari on pohjoisen Keski-Suomen keskus ja läpiajoliikenteen solmukohta lähes jokaiseen ilmasuuntaan, on hienoa tuoda Falckin hinaus- ja tiepalvelut paremmin saataville myös tällä alueella.” Juuso Kokkonen kertoo.