Bensiini dieselautossa voi aiheuttaa vaaratilanteita ja kalliita korjauksia

Bensiinin tankkaaminen dieselauton polttoainesäiliöön voi tuoda mukanaan vaaratilanteita ja korkeita korjauskustannuksia.

 

Täyttöpistoolit ovat samankokoisia, ja väärän polttoaineen lisääminen voi johtua kiireestä tai kielellisistä sekaannuksista.

Soita meille heti niin autamme sinua selviytymään tästä tilanteesta.

09 374 77 113

Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa

REDGOn hinausautonkuljettaja

Bensiinin tankkaus diesel autoon on stressaava tilanne, mutta seuraa näitä ohjeita:

  1. Älä laita avainta virtalukkoon. Kun avain on virtalukossa, auton polttoainepumppu voi alkaa työntää polttoainetta tankista moottoriin.
  2. Älä käynnistä autoa. Jos käynnistät auton, väärä polttoaine pääsee moottoriin ja voi aiheuttaa vahinkoa.
  3. Siirrä auto pois tankkauspaikalta. Voit työntää auton turvalliseen paikkaan tai soittaa apua hinausliikkeestä numerosta 09 374 77 113
  4. Tankki pitää tyhjentää. Väärä polttoaine on poistettava tankista, jotta autosi moottori ei vaurioidu

Vältä vakavat vahingot

 

Edessä voi olla vakava tilanne. Moottorin käynnistäminen, pois ajaminen ja hätiköidyt toimet voivat aiheuttaa vahinkoa, sillä jopa pieni määrä bensiiniä dieselpolttoaineen joukossa voi vaurioittaa moottoria.

 

Ennen kuin liikut autolla, ota yhteyttä ammattilaisiin, kuten tiepalveluun. He antavat sinulle ohjeet ja auttavat toimimaan oikein.

 

Vältä stressiä ja tee seuraava oikea askel. Virhe voi olla kallista ja vaarallista, mutta oikeat toimet voivat pelastaa päiväsi.

09 374 77 113

Älä jää yksin - soita meille nyt.

Korvaako vakuutus jos tankkaa bensiiniä diesel-autoon?

Bensiinin tankkaaminen diesel-autoon voi johtaa ikäviin seurauksiin autollesi, mutta korvaako vakuutus aiheutuneet vahingot? Tässä artikkelissa selitämme, miten vakuutus yleensä toimii tällaisissa tapauksissa.

Lue lisää

Bensiinin lisääminen dieselmoottorin polttoaineeseen aiheuttaa merkittäviä ongelmia, kuten polttoaineen haihtuvuuden lisääntymisen ja voitelun heikkenemisen.

 

Jopa pieni määrä bensiiniä muuttaa palovaarallisuutta ja voi aiheuttaa kaasukuplien muodostumista polttoainelaitteisiin, mikä puolestaan voi johtaa moottorivaurioihin.

Liity REDGO Tieturvan jäseneksi ja saat apua väärin tankatun auton kanssa

Fiksu valinta

REDGO Tieturva on palvelu autolijalle, joka arvostaa vaivattomuutta. Kiiressä tapahtunut väärin tankkaus, tekninen vika tai onnettomuus voi keskeyttää matkan. Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia.

Tutustu