REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Falck on nyt REDGO

Falck aloitti Suomen hinaus- ja tiepalvelut 2005 ostamalla Rosqvist-yhtiöt. Vuonna 2021 Gjensidige Försikring osti Falckin Suomen, Ruotsin, Norjan, Viron ja Liettuan hinaus- ja tiepalvelutoiminnan, joka jatkuu nimellä REDGO.

Ole yhteydessä ja saat heti apua

Nimi vaihtui, mutta työntekijät pysyivät. Voit luottaa, että saat yhtä hyvää palvelua kuin ennenkin.

Soita

Vastaamme aina nopeasti puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Puhelun lopuksi saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Soita 09 374 77 113

Nettitilaus

Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle.

 

Saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta voit olla varma tilauksen etenemisestä.

Nettitilaus

Chat

Keskimääräinen vastausaika on 17 sekuntia.

 

Chat on nopeampi vaihtoehto, kun asiasi koskee jo tehtyä tilausta. Chat löytyy oikeasta alakulmasta.

Falck Hinauspalvelu on nyt nimeltään REDGO

Olimme suomalaisten ystävä nimellä Falck noin 25 vuoden ajan. Meidät tunnettiin myös monilla muilla nimillä, kuten Falk, Falc, Falkki, Falcken - ja haukkamiehet.

 

Samat tyypit auttavat edelleen. Osin seuraavat sukupolvet ovat ottaneet homman haltuun.

Usein kysyttyä

Falckin historia Suomessa

Falck aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2005, kun se osti maan tunnetuimpiin kuuluvalta Rosqvist-yhtiöiltä hinaus- ja tiepalvelualan liiketoiminnan.

 

Falckin Suomen toiminta käsitti monipuoliset ympärivuorokautiset puhelinpalvelut, jotka palvelivat muun muassa vakuutusyhtiöitä ja auton maahantuojia sekä kuluttaja-asiakkaita. Yritys on vakiinnutti asemansa Suomen johtavana hinaus- ja tiepalvelutoimijana.

 

Norjalainen vakuutuskonserni Gjensidige Försikring osti Suomen Falckin liiketoiminnan tanskalaiselta Falck Groupilta 3.12.2021. Hinaus- ja tiepalvelutoiminta on jatkunut Suomessa nimellä.

Lehdistötiedote
Seuraa hinauspalveluaP Porissa

Falck hinauspalvelu ja tiepalvelu Suomessa 2005-2020

Falck laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2005 ostamalla Rosqvist-yhtiöt, mikä toi mukanaan merkittävää osaamista hinaus- ja tiepalveluiden alueella. Tämän strategisen yritysoston myötä Falck alkoi nopeasti kehittää ja laajentaa palveluvalikoimaansa.

 

Falck keskittyi erityisesti palveluidensa laadun ja saatavuuden parantamiseen. Yhtiö investoi vahvasti puhelinpalveluidensa kehittämiseen, joka mahdollisti nopeammat ja tehokkaammat kanavat asiakkaiden avunpyyntöihin.

 

Vuonna 2017 Falck lanseerasi uuden digitaalisen tilauspalvelun, joka mahdollisti muun muassa reaaliaikaisen seurannan hinauksen etenemisestä.

 

Viimeisten vuosien aikana Falck kehitti merkittävästi hinaus- ja tiepalveluitaan Suomessa, painottaen innovaatioita ja asiakaspalvelun tehostamista digitaalisin ratkaisuin.

REDGO Hinaus- ja tiepalvelut
Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

 

📞 09 374 77 113 (24h)
📧 assistance@redgo.fi
🔗 www.redgo.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Norjalainen Gjensidige osti Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falckilta, josta tuli REDGO. Nimi REDGO, joka viittaa punaiseen väriin ja liikkeeseen. Palvelut jatkuvat entiseen tapaan, mutta uudella ilmeellä.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

REDGO palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.