Vesa Vaihinen ja Marja-Liisa Tahvanainen kättelevät

Vahvempaa palvelua autoilijoille Salon talousalueella

01.02.2023 08:00

Vuonna 2007 Suomeen rantautunut, ensimmäisenä hinaus- ja tiepalveluja tuottavaksi, koko maan kattavaksi ketjuksi kehittynyt Falck on ollut alan markkinajohtaja jo vuosia. Vajaa vuosi sitten Norjalainen vakuutusyhtiö Gjensidige Försikring osti Pohjoismaiden ja Baltian hinaus- ja tiepalveluliiketoiminnat Falckilta. Vuoden 2022 marraskuun alusta alkaen ketjun uudeksi nimeksi valittiin REDGO. Suomen maajohdossa ja hinausverkostossa jatkavat samat toimijat, kuin aiemmin.

 

Vuodesta 1995 alkaen Salossa autoilijoita avustanut ja heti Suomeen saapuneen Falck-ketjun alkumetreillä mukaan liittynyt Autohinaus Tahvanainen Oy, eli nyttemmin REDGO Salo on myynyt hinausliiketoimintansa 1.2.2023 alkaen Carway Oy:lle. Yritys on yli 35 vuoden ajan harjoittanut hinaus- ja tiepalvelutoimintaa Lounais-Suomessa markkinointinimellä Turun Hinauspalvelu / REDGO Turku.

 

Carway Oy:n toimitusjohtaja Vesa Vaihinen: ”On hienoa olla jatkamassa Tahvanaisen perheen luomaa hinauspalvelutoimintaa. Kauppa vahvistaa autoilijoille tarjottavaa palvelua henkilöstö- ja kalustoresurssien suurentuessa merkittävästi. Salon asemapaikkana säilyvät Autohinaus Tahvanaisenkin varikkona toimineet tilat Sipinkujalla Salossa. Hinaus- ja tiepalvelut pystytään jatkossa tarjoamaan Turun seudun ja Turunmaan saariston lisäksi Salon seudulta itään Uudenmaan rajalle asti. Pohjoisesta etelään eli Somerolta Kasnäsiin ulottuvalla alueella vähintään yhtä tehokkaasti kuin aiemminkin 15 hinaus- ja tiepalveluauton avulla niin kevyelle, kuin raskaallekin kalustolle ympäri vuorokauden”.

 

Marja-Liisa Tahvanainen: ”Olemme saman ketjun yrittäjinä olleet hyviä tuttuja jo vuosien ajan. Yrityksemme ovat pitkään tehneet yhteistyötä. Olen iloinen, että voin luovuttaa isäni perustaman yritystoiminnan Vesa Vaihisen käsiin. Luotan, että kaikki vanhat asiakkaamme tulevat saamaan edelleenkin ensiluokkaista palvelua”.

 

Lisätiedot

Vesa Vaihinen, Carway Oy, 0400 524100

Marja-Liisa Tahvanainen, Autohinaus Tahvanainen Oy, 040 823432

Magnus Lindgren, Toimitusjohtaja, REDGO Finland Oy, 040 7323 900