Vahvempaa palvelua autoilijoille Kemi-Tornion talousalueella

01.07.2023 08:00

REDGO Kemi, Hinauspalvelu Johansson Oy on ostanut REDGO Tornion, Tornion Hinauspalvelu Oy:n hinaus- ja tiepalvelutoiminnan Torniossa.

 

Hinauspalvelu Johansson Oy vahvistaa näin asemaansa Kemi-Tornion johtavana hinaus- ja tiepalvelutoimijana laajentaessaan toimintaansa koko talousalueelle. Päivittäinen hinauspalvelu Torniossa jatkuu muutoksen läpi keskeytyksettä.


"Aiemmin olemme tuottaneet hinauspalvelua Kemissä ja lähikunnissa. Toimintamme laajeneminen Tornion seudulle luo merkittäviä hyötyjä toimintaan, sekä ennen kaikkea tienpäällä oleville asiakkaillemme. Vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä päivystävät ammattilaisemme ovat jatkossa entistäkin nopeammin ja tehokkaammin apuna ongelmatilanteissa.” Helge Johansson Hinauspalvelu Johanssonista kertaa.


Hinauspalvelu Johansson tuottaa Kemi-Torniossa REDGO konseptin mukaiset hinaus- ja tiepalvelut niin raskaan kuin kevyen kaluston asiakkaille. REDGO Finland Oy:n verkostopäällikkö Rene Hassinen kiittelee osapuolia: ”Hienoa, että Tornion toiminta sai ketjumme sisältä jatkajan ja REDGO palvelukyky sekä toiminta Kemi-Tornion alueella jatkavat kehittymistään.

 

Lisätiedot

Helge Johansson, Hinauspalvelu Johansson Oy, 0400 695 437

Rene Hassinen, verkostopäällikkö, REDGO Finland Oy, 040 134 7020