Sitoutunut Falck verkosto palveluksessasi uusin sopimuksin

01.02.2021 12:00

Julkaistu 1.2.2021 osoitteessa falck.fi 

 

Uusi sopimuskausi ei tuo merkittäviä muutoksia Falck verkostoon tai Falckin tapaan toimia. Yhtenä pääteemoista uudelle sopimuskaudelle siirryttäessä, on palveluprosessin hukan minimointi: "Käytännössä hukkaa torjutaan kahdella rintamalla; operatiivisessa kenttätoiminnassa sekä sisäisissä prosesseissa. Operatiivisen kenttätoiminnan osalta olemme rakentaneet verkostomme siten, että hukka-ajo saadaan minimoitua. Näin pystymme tuottamaan tien päällä oleville asiakkaillemme paikallisen ja tehokkaan palvelun, varmistamaan päämiehillemme kustannustehokkuuden ja myös tarjoamaan paikallisille yrittäjillemme mielekkäimmän mallin. Ei unohdeta myöskään ympäristöarvoja hukka-ajon minimoimisessa", Hassinen kertaa.

 

Kilometreissä ja minuuteissa mitattavan tehokkuuden lisäksi Falck on tehnyt ja tekee määrätietoista työtä sisäisten prosessien kehittämiseksi. Toimialan nopea murros kohti entistä läpinäkyvämpiä ja tehokkaampia työtapoja on haastanut Falckin kehittämistyöhön, jonka hedelmät ovat nyt kerätään.

 

"Järjestelmätasolla Falck palvelukeskus ja hinausliikkeet ovat olleet yhtä jo useita vuosia, vahvan integraation avulla erilaisten asiakaspolkujen kautta sisään tulevat asiakkaat on päästy saattamaan ensiluokkaisen ja yhtenäisen asiakaskokemuksen piiriin. Tulee asiakas Falckin palveluputkeen sitten valtakunnallisen palvelukeskuksemme kautta tai suoraan paikalliselle yrittäjällemme, on korkea asiakaskokemus ja laadukas palveluketju aina taattu. Nyt olemme vaiheessa, jossa näitä mahdollisuuksia hyödyntäen käymme optimoimaan toimintaamme", Hassinen toteaa.

 

Falck verkosto kattaa yli 70 asemapaikkaa Karjaalta Ivaloon, asemapaikat toimivat Falck kaluston lähtöpisteinä. Pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta Falck asemapaikat ovat franchising yrittäjien hallinnoimia.