REDGO avasi tapahtumakauden Pori Motorshowssa

04.03.2024 12:00

Viime viikonloppuna Pori Motorshow ylitti kaikki odotukset keräten paikalle yli 10 000 messukävijää. Tämä valtava kävijämäärä osoitti selvästi tapahtuman suosion ja merkityksen harrastajille ja autoilun ystäville.

 

Yksi tapahtuman suurimmista vetonauloista oli REDGO:n messuosaston esittely. Onnenpyörä ja museohinausauto keräsivät yleisön huomion. Ei unohdettavaa oli myöskään yli 1 000 ilmapalloa, jotka löysivät uuden kodin messuvieraiden mukana, levittäen iloa ja yllätyksiä ympäri tapahtumaa.

 

Suuri kiitos Kari, Tommi, Teuvo ja Jyrki & co REDGOn tiimistä, joiden panos teki tapahtumasta unohtumattoman.

 

Tapahtumassa saatu yleisön innostus ja kysymykset REDGO:sta ovat vahva todiste siitä, että brändimme resonoi yleisön kanssa ja herättää kiinnostusta.

 

Kiitokset myös kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille, jotka tekivät tästä tapahtumasta mahdollisen ja menestyksekkään.

 

Jos kaipaat hinauspalvelua Porin alueella, muista kääntyä REDGO:n puoleen – luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua aina tarpeen tullen!

Liity REDGO Tieturvan jäseneksi ja saat apua nopeasti apua

Fiksu valinta

REDGO Tieturva on palvelu autoilijalle, joka arvostaa vaivattomuutta. Auton puhjennut rengas, tekninen vika tai onnettomuus voi keskeyttää matkan.

 

Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia ja yllättäviä kustannuksia.

Tutustu Tieturvaan