Falck on RedGo

Aiemmin tänä vuonna Gjensidige Försikring osti Falckin tiepalveluliiketoiminnan tanskalaiselta Falck Groupilta. Tämän seurauksena juridinen nimemme muuttuu RedGo Finland Oy:ksi 26.4.2022 alkaen.

 

Omistajanvaihdos ei vaikuta asiakassuhteeseemme; Y-tunnuksemme ja tilinumeromme pysyvät ennallaan. Huomioittehan kuitenkin että jatkossa saapuvat ja lähtevät laskut tehdään RedGo Finland Oy:lle.

 

Falck on ikoninen brändi, jolla on pitkät perinteet markkinoillamme. Uuden nimen valinta tuli perusteellisen prosessin lopputuloksena. Erityisesti olemme painottaneet sitä, että nimen tulee heijastaa vahvan Falck brändin perintöä, olla tunnistettava sekä helppokäyttöinen kaikilla toiminta-alueillamme niin Pohjoismaissa kuin Baltian maissakin.

 

Falckin korvaaminen ja brändin aseman, persoonallisuuden ja lupausten rakentaminen vie aikaa. Käytännössä työsarkaan tulee kuulumaan myös satojen ajoneuvojen ja liikepaikkojen uudelleen brändäys. Aloitamme aikanaan kampanjan RedGo brändin julkistamiseksi, mutta toistaiseksi ulkoasumme ja markkinoitava brändimme on vielä Falck. Falckin tunnusomainen punainen väri säilyy.

 

Keskeinen tavoitteemme osana Gjensidige Mobility Groupia on seuraavien vuosien aikana ylläpitää ja vahvistaa suoraa asiakassuhdettamme ja tulla entistä paremmaksi ja merkityksellisemmäksi kumppaniksi asiakkaillemme. Odotamme hyvän yhteistyön jatkumista ja haluamme pitää sinut ajan tasalla tulevasta matkastamme. Mahdollisiin tiedusteluihin ja kysymyksiin vastaan mielelläni.

 

 

Magnus Lindgren
Toimitusjohtaja
REDGO Finland Oy
magnus.lindgren@falck.fi