Auton vianselvitys tien päällä

Kesäloma­kausi lisää hinaus- ja tiepalveluiden tarvetta

Kesäkausi lisää merkittävästi hinaus- ja tiepalvelujen tarvetta maaseudulla ja mökkikunnissa, kun liikenne vilkastuu kesäasukkaiden ja lomailijoiden myötä.

Lomaliikenne ja sen vaikutukset

 

Kesäliikenteen vilkastuminen johtuu lomakaudesta ja tapahtumista, kuten festivaaleista, mikä lisää hinaus- ja tiepalvelujen tarvetta erityisesti viikonloppuisin ja öisin. Maaseudulla avustetaan usein matkailijoita valtateiden varsilla ja mökkipaikkakunnilla.

 

  • Lomaliikenne vilkastuttaa hinaus- ja tiepalveluhommia, erityisesti kesäviikonloppuisin, jolloin autamme usein ohikulkevia matkailijoita. Esimerkiksi rengasrikot ja akkuviat yleistyvät helteellä. Helle myös hyydyttää autoja kuten pakkanenkin.

    Tommi Ojala, REDGO Huittinen

 

 

Tyypillisimmät autoilijoiden kesäongelmat

 

Kesäkauden yleisimmät ongelmat ovat rengasrikot, akun tyhjeneminen ja auton ylikuumenemiset sekä riistaonnettomuudet.

 

  • Tyypillisiä keikkoja ovat renkaaseen jääneet ruuvit, kun asiakkaan mökillä on tehty remonttia. Useamman kerran on myös sattunut, että auton ovet on lukittuneet avaimien ollessa sisällä, kun asiakas on pysähtynyt uimaan.

    Tero Immonen, REDGO Lappeenranta

 

Kesällä riistaonnettomuuksia sattuu eniten Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, joissa tapahtuu lähes puolet kaikista tapauksista. Onnettomuuksien huippu sijoittuu touko-kesäkuulle.

 

 

Haasteet ja erityistilanteet kesällä

 

Kesäkaudella hinausautonkuljettajat päivystävät myös usein mökkikunnissa käytännön syistä. Tämä takaa nopean avun mökkiläisille ja matkailijoille.

 

  • Kesäkausi näkyy meillä keikkojen painotuksena mökkikuntiin. Mieleenjääneitä asioita on mm. sellaiset pitkänmatkan takaa vinssattavat, pehmeällä ja märällä nurmikolla maahanpainuneet ajoneuvot. Usein on haastavaa päästä kohteeseen huonokuntoisten teiden vuoksi ja joskus hinausauto onkin vaihdettava maastoajoneuvoon.

    Virpi Valkonen, REDGO Seinäjoki

 

 

Erikoisajoneuvot ja asiakaskohtaamiset


Erikoisajoneuvojen, kuten harrasteautojen ja moottoripyörien hinaukset tuovat mukanaan omat haasteensa, mutta myös mielenkiintoisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa.

 

Jokainen erikoisajoneuvon hinaus on tilaisuus oppia jotain uutta ja kohdata erilaisia ihmisiä, mikä tekee työstä monipuolista ja mielenkiintoista.

 

Asiakaskohtaamiset ovat olennainen osa hinaus- ja tiepalveluiden työtä. Asiakkaat tarvitsevat usein neuvoja ja tukea, mikä tekeekin työstä monipuolista ja palkitsevaa, kertovat REDGOn hinausautonkuljettajat.

 

👋 Liity yli 10 000 tyytyväisen REDGO Tieturvan käyttäjän joukkoon ja turvaa kesän automatkasi Tieturvalla!

Apua joutuisasti ja positiivisella asenteella

⭐⭐⭐⭐⭐

Auto hajosi pohjoisen lomalla tien varteen. Homma hoitui joutuisasti ja positiivisella asenteella. Auto lähti lähimpään kaupunkiin korjaamolle ja itse pääsimme jatkamaan lomaa. Huippu hyvää palvelua!

Korjaamoapua samalle päivälle

⭐⭐⭐⭐⭐

Hinauskuski osasi vinkata korjausfirman josta sain samalle päivälle ajan. Kun saavuin korjaamolle jonne auto hinattiin oli auto jo korjattu. Suurkiitos hinauspalvelulle, pelastitte perheemme kesäloman

Pelastit meidän päivän ja viikonlopun

⭐⭐⭐⭐⭐

Meillä oli uskomattoman ihana ja taitava hinausmies, joka ratkoi ongelmamme paikan päällä ja soitti perään vielä varmistussoiton, että jaksoihan auto korjaamolle saakka. Kiitos sinulle! Pelastit meidän päivän ja viikonlopun.

REDGO Tiepalvelu auton akun vaihto

Varmista huolettomat automatkat kesälomalla

Fiksu valinta

REDGO Tieturva on palvelu autolijalle, joka arvostaa vaivattomuutta. Hyytynyt akku tai rengasrikko voi keskeyttää matkan. Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia.

Tutustu