Falck Lahdelle uusi omistaja

03.01.2022 12:00

Falck Lahti, Autohinauspalvelu Oy ja Hinauspalvelu T.Virtanen Oy, on myyneet hinaus- ja tiepalveluliiketoiminnan jatkajalle Falck-ketjun sisällä.

Julkaistu 3.1.2022 osoitteessa falck.fi

 

Tapio Virtasen luotsaamien Autohinauspalvelu Oy:n ja Hinauspalvelu T.Virtanen Oy:n liiketoiminnot ovat siirtyneet 3.1.2022 lukien liiketoimintakaupan yhteydessä uuteen omistukseen, osaksi Peter Anderssonin hinausyhtiöitä.

 

Liiketoimintakaupasta huolimatta hinaus- ja tiepalvelutoiminnot jatkuvat Päijät-Hämeen alueella keskeytyksettä – vanhalla nimellään, päivystysnumerolla, henkilöstöllä ja kalustolla, Falck verkoston väreissä.
Toimintaa pyörittävän yrityksen nimi muuttuu jatkossa Lahden hinauspalvelu Oy:ksi, mutta Autohinauspalvelun ja Hinauspalvelu T. Virtasen toiminimet säilyvät kalustossa - asiakkaiden suuntaan näkyvää
muutosta ei tapahdu.

 

Tapio Virtanen on tyytyväinen kaupan toteutumiseen: "Hienoa, että toiminta jatkuu ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta ja toimintaa luotsaamaan saadaan toimija, jolla on vahva osaaminen ja ymmärrys hinausalasta."

 

Jatkossa Anderssonin hinausautot palvelevat Itä-Uudenmaan ja Kymeenlaakson lisäksi myös Päijät-Hämeen alueella. "Lahden seutu on merkittävä ja sopiva lisä toimialueeseemme. Toiminnot Lahdessa tulevat säilyttämään tutun laadukkaan otteensa. Raskaan kaluston osaamiseen ja kalustoon aiomme investoida ja palvella jatkossa vielä paremmin avuntarvitsijoita Päijät-Hämeessä", Peter Andersson lisää.